MENÜ

Batalla'dan efsane dönüş!

Bursa'da eski sevgililer Başakşehir maçında buluştu. Taraftarın karşısına ilk kez çıkan Arjantinli maestro, gelir gelmez farkını gösterdi: Attığı paslar ve futboluyla gözlerin pasını silerken Hamza Hamzaoğlu'ndan övgü aldı: Bursa çok şanslı!

Batalla'dan efsane dönüş!

Ayrıldığı günden bu yana boşluğu bir türlü doldurulamayan Pablo Martin Batalla’nın dönüşü de kendisi gibi efsane oldu. Josue ile yollar ayrıldıktan sonra Çin’den geri alınan Timsah’ın yıldızı çıktığı ilk maçta öyle bir performans ortaya koydu ki, sanki hiç gitmemişti.

Başakşehir maçında, şampiyonluk senesinde (2009-2010) olduğu gibi maestro görevini üstlenen Süper Bücür, Bursaspor’un 10 numara pozisyonundaki sıkıntısını gelir gelmez giderdi, ilerleyen haftalarda takıma önemli katkılar sağlayacağının da sinyallerini verdi.

Başakşehir’e karşı 90 dakika görev yapan Batalla, attığı birbirinden güzel paslarla Bursalılar’ın bir kez daha gözlerinin pasını sildi. Maçı 2 şut, 3 önemli pas, 7 ortayla tamamlarken hocasından da tam not aldı.

Hamzaoğlu: Çok şanslıyız

Teknik direktör Hamza Hamzoğlu, ondan övgüyle bahsederken, “Bizim için çok önemli bir futbolcu. Gelir gelmez yakaladığı uyumla da bunu gösterdi. Sorumluluklarının farkında. Bursaspor onun gibi bir futbolcuya sahip olduğu için gerçekten çok şanslı” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ