MENÜ

Amedspor - Fenerbahçe maçında oyunculardan protesto

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Diyarbakır'da Fenerbahçe'yi ağırlayan Amedsporlu oyuncular maç başlar başlamaz protesto gösterisinde bulundu.

Amedspor - Fenerbahçe maçında oyunculardan protesto

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Amedspor ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren mücadele, sahalarımızda görmeye alışık olmadığımız bir protesto ile başladı.

Karşılaşmanın ilk düdüğü çaldıktan sonra Amedsporlu futbolcular, hareketsiz kalarak protokol tribününün olduğu tarafa döndü.

Fenerbahçeli futbolcular kendi arasında paslaşırken, Amedsporlu oyuncular hareketsiz kaldı. Bu esnada protokol tribününde yer alan yöneticilerin, bu tavrı alkışladığı görüldü.

PFDK'nın verdiği seyircisiz oynama cezası nedeniyle boş tribünler önünde oynanan karşılaşmada ev sahibi ekibin futbolcularının sergilediği tavır, cezaya tepki olarak değerlendirildi.

Fenerbahçe'den jest


Amedsporlu oyuncuların tavrı Fenerbahçeli futbolculardan jestle karşılık buldu. Bir süre kendi arasında paslaşan Sarı-Lacivertliler daha sonra topu taca atarak oyunun durmasını sağladı.

Ev sahibi ekibin oyuncuları bu jeste karşılıksız kalmadı. Kullanılan taç atışında meşin yuvarlar tekrar Fenerbahçeli futbolculara teslim edildi.







AMEDSPOR-FENERBAHÇE MÜCADELESİNİN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ!

Haberin Devamı
YORUM YAZ