MENÜ

Trabzon darmadağın

Fırtına, bir türlü toparlanamıyor... Kupada elendiği Akhisar'a ligde konuk olan Bordo-Mavililer, yine kaybetti. Eksiği çok ama mazereti olmayan Karadeniz temsilcisi, 20. hafta itibariyle geçen sezonun 9 puan gerisinde kaldı.

Trabzon darmadağın

Türkiye Kupası’ndan elenen ve Avrupa’ya giden en kısa yolu kaçıran Trabzonspor, lige dönüşte de büyük bir hüsran yaşadı...

Kupada elendiği Akhisar Belediyespor ile bu kez ligde ve deplasmanda kozlarına paylaşan Karadeniz temsilcisi, çok ciddi eksiklerle çıktığı 90 dakikada geri düştü, beraberliği yakaladı ama mücadelenin son bölümlerinde kalesinde bir gol daha görerek sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Geçen sezondan bile kötü

Bu sonuçla ligin ilk 4 sırasını yakalama hedefinde büyük yara alan Trabzonspor, sadece 3 puan değil 1 de önemli ismini kaybetti. Mustafa ve Aykut’ın yokluğunda stoperdeki yerini alan Douglas, direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Deneyimli futbolcunun en az 2 maç ceza alacağı tahmin ediliyor. Bordo-Mavililer, 20. haftayı 24 puanla tamamlayarak başarısız kabul edilen geçen sezonun da tam 9 puan gerisinde kaldı. Geçtiğimiz sezonun aynı haftasında Trabzonspor, 33 puana ulaşmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ