MENÜ

'Kjaer olsa da 4 gol yerdik'

Pereira, kendisine “Acaba Kjaer oynasa sonuç farklı olur muydu?” diye soran Terraneo'ya bu yanıtı verdi.

'Kjaer olsa da 4 gol yerdik'

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Antalya'dan 4 gollü hezimetle dönen Fenerbahçe’de teknik patron Pereira, iki gündür maç analizi yaparak bu karşılaşmadan çıkartılması gereken dersleri tek tek not etti. Görüntülü analizleri bitirip tespitler yapan Portekizli, sonuçları hem yardımcıları hem de sportif direktör Terraneo ile paylaştı.

İitalyan idarecinin “Acaba Kjaer oynasa yine de 4 gol yer miydik?” sorusuna açık yüreklilikle cevap veren Pereira, şu ifadeleri kullandı: “Kjaer oynasaydı yine değişen bir şey olmayacaktı. Golleri sadece defansımız değil tüm takım yedi. Çünkü takım savunmasını kötü yaptık. Orta sahamız oyuna hükmedemedi. Oyunu iki yönlü oynamamız gerekirdi ama sahada istediklerimizi yapamadık.

‘BİR DAHA OLMAZ’

Yenilen gollerde adamlarını kaçıran oyuncularımız var (Samuel Eto’o’yu tutan Josef De Souza’dan bahsediyor). Kimseyi bireysel olarak suçlamıyorum ancak kısa sürede derslerimize çalışıp önümüze bakacağız ve bir daha bu kadar kötü oynamayacağız. Karşılaşma öncesi rakip analizinde her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattık, önlemlerimizi de aldık ama sahada uygulama konusunda çok eksiktik.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ