MENÜ

Javier Mascherano: Kariyerimi Barcelona'da bitirmeyeceğim

Barcelona'nın defans oyuncusu Javier Mascherano kariyerini bu kulüple noktalamayacağını belirtti.

Javier Mascherano: Kariyerimi Barcelona'da bitirmeyeceğim

İngiliz futbol dergisi Four Four Two'ya konuşan Arjantinli oyuncu, kariyerinin son yıllarını Barcelona gibi her kulvarda varlık gösteren büyük bir takımda sonlandırmamak istediğini belirtti. Takımın ihtiyaçlarına ayak uyduramayacağını belirten 31 yaşındaki oyuncu,daha düşük tempolu bir takımda rahat edebileceğini belirtti.

"Vücudum Barcelona ile başa çıkamaz"


Mascerano, "Yaşım yüzünden forma giyemeyeceğim günler gelecek ve o zaman vücudum Barcelona'nın benden talep ettikleriyle başa çıkamayacak. Bir sezonda 60-70 maça çıkabilmek hiç kolay değil. O yüzden eğer bana sorarsanız kariyerimi noktalayacağım takım Barcelona olmayacak" ifadelerini kullandı.



Arjantinli sözlerine, "Fiziksel olarak kendimi kanıtlayabileceğim düşük tempolu bir takımda olmalıyım. Ancak ne kadar kendimi oyuna verebilirim göreceğiz" diye devam etti.

Arjantin'de emeklilik

Kariyerine ilk olarak Arjantin'in River Plate takımında başlayan Javier Mascherano, emekliliğine yaklaştığı dönemde ülkesinde jübile yapabileceğini açıkladı. Konu ile ilgili "Arjantin futbolunu izliyorum, oynayabilmek için iyi bir kondistonda olmanız gerekir. İspanya ile karşılaştırdığınızda daha az oyun oynanır ve bu, yaşlandıkça daha cazip gelir." dedi

2010 yılında 24 milyon euro (77.76 milyon TL) karşılığında Liverpool'dan Katalan devlerine transfer olan Mascerano, orta sahadan çok defans mevkiinde forma giyiyor.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ