MENÜ

Galatasaray'da tek çare kupa

Şampiyonluk yarışına neredeyse havlu atan Galatasaray için en gerçekçi hedef Türkiye Kupası... Aslan, çarşamba günü Akhisar ile oynayacağı kritik 90 dakikanın hazırlıklarına başlarken, Mustafa Denizli bir sürpriz daha istemiyor.

Galatasaray'da tek çare kupa

Lider Fenerbahçe’nin 12 puan gerisinde kalan Sarı-Kırmızılılar, artık gözünü Türkiye Kupası’na çevirdi. Cim Bom, en gerçekçi hedef olarak gözüken kupa için hazırlıklara hemen başladı. Konyaspor beraberliğinden sonra teknik direktör Mustafa Denizli takıma izin vermezken, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde antrenmanlara start verildi. Lig maçında oynayan futbolcular yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi.

Normal kadro çıkacak

Sakat olan Sinan Gümüş çalışmada yoktu. Aylardır oynamayan Hamit Altıntop ise tempolu koşu yaptı. Denizli, deplasmandaki çeyrek final ilk maçında kesinlikle sürpriz istemiyor, öğrencilerinden telafi galibiyeti bekliyor. Ligde 3.’lük koltuğu bile tehlikede olan Galatasaray, bu maratonda sıkıntı yaşanması halinde en azından Türkiye Kupası’nı alarak UEFA Avrupa Ligi biletini garantilemek amacında. Dolayısıyla Mustafa hocanın da çarşamba günü saat 18.45’teki maça ideal kadroyla çıkacağı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ