MENÜ

SÜPER GAKGOŞ! Vartaş Elazığspor 3-1 Denizlispor

Ara transferde Serdar Özbayraktar ve Cleyton gibi önemli silahlarını kaybeden Elazığspor hedeften vazgeçmiyor. Denizlispor karşısında geriye düşen Bordo-Beyazlılar, son 25 dakikada müthiş bir oyunla 3 gol buldu, zirve yarışına ortak oldu.

SÜPER GAKGOŞ! Vartaş Elazığspor 3-1 Denizlispor

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle devre arasında takımın banko isimleri dahil olmak üzere birçok oyuncusunu kaybeden, yola tecrübeli teknik adam Coşkun Demirbakan’la devam eden Vartaş Elazığspor, zirve yarışından kopmuyor. Sahasında ligin dibinden kurtulmaya çalışan Denizli’yle kozlarını paylaşan Gakgoşlar, geriye düştüğü maçı 3-1’lik skorla kazanmayı başardı.

Halil istekli ama...

Mücadelenin ilk yarısında Halil Akbunar’ın istekli ama üretken olamayan oyunuyla hücumda pozisyon arayan Gakgoşlar, 17. dakikada Genkov’un golüyle şok yaşadı. Rakibine oranla daha fazla pas yapan ve kontrollü oyunu tercih eden Horozlar, ilk yarıyı istediği gibi bitirdi. Ancak Demirbakan’ın ikinci 45’teki hamleleri ve Elazığspor taraftarının muhteşem desteği maçın kaderini değiştirdi.

Kenan Şahin damgası

İkinci 45’te oyuna dahil olan Tom, eski günlerine dönüş sinyalleri verirken Murat Kayalı orta sahayı hareketlendirdi. İleri uçtaki eksiği gidermek ise Kenan Şahin’e kaldı. Segbefia’nın 65’teki golüyle skoru eşitleyen Bordo-Beyazlılar, 69 ve 85’te Kenan’ın birbirinden güzel golleriyle zafere uzandı.

Alkışlar yetkililere

Sabah karla kaplı zemini 16.00’daki maça kadar tertemiz hale getiren yetkilileri de kutlamak gerek. Elazığspor bu maçla yarışı kolay kolay bırakmayacağını gösterdi. Denizli’nin ise işi çok zor.

90+ Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ