MENÜ

Potada Fener gerçeği

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, fırtına gibi esmeye devam ediyor. Avrupa Ligi'nde Efes'i de devirip 6'da 6 yapan Sarı-Lacivertliler, bu yükselişin tesadüf olmadığını bir kez daha kanıtladı.

Potada Fener gerçeği

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, tarihinin en verimli sezonunu yaşıyor. Sahaya yansıttığı basketbolla çok etkili bir görüntü çizen ve Avrupa Ligi TOP 16’da 6’da 6 yaparak grubunda namağlup lider durumda bulunan Sarı-Lacivertliler’in yükselişi tesadüf değil. Öyle ki, ‘Sakatlık sorunu yaşarsa bu Fenerbahçe ne yapar?’ sorusunun cevabı da, Anadolu Efes maçında en güzel şekilde verildi.

Antic ve Sloukas’ın sakatlıkları kadro rotasyonunu daha da daraltmıştı. Bir de ligdeki TED Kolejliler karşısında özellikle yerli oyunculardan çok fazla verim alamayan coach Obradovic’in Euroleague’de ne yapacağı merak konusuydu.

Özendiğimiz kulüpler gibi!


İlk yarıda korkulan da oldu... Kanarya, Efes maçının kontrolünü elinde tuttu ve galibiyete de yakın olan taraftı. İkinci yarıda ise topun değerini çok iyi bilen ve her hücumdan sayıyla dönen Fenerbahçe’de yedekler görevini yerine getirince, rüzgarın yönü değişti.

Obradovic, 3 çeyrekte hiç süre vermediği Melih, Barış ve Kalinic’i sahaya sürdü, maçı kazandı. Geçmişten bu yana, çok farklı bir hava yakalamayı başaran Fenerbahçe bu görüntüsüyle, adeta yıllardır hep özendiği dev kulüplerin aldığı zaferleri taraftarlarına yaşatmayı başardı.

Hatice Yücel

Haberin Devamı
YORUM YAZ