MENÜ

Muhammet Demirci'den olay hareket!

Türk futbolunun yıldızlarından biri olarak gösterilirken, büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Muhammet Demirci bir kez daha gündemde...

Muhammet Demirci'den olay hareket!

Türk futbolunun en potansiyelli yıldızlarından biri olarak gösterilmesine rağmen bir türlü beklenen katkıyı yapamayan Muhammet Demirci, kısa süren yurt dışı macerasının ardından 2. Lig'de zirveye oynayan İstanbulspor'a transfer olmuştu.

Dün İstanbul ekibinin Nazilli Belediyespor'la oynadığı kritik maçta skor 0-0 devam ederken 53. dakikada kurtarıcı olarak oyuna giren genç oyuncu, sadece 10 dakika sonra kırmızı kartla oyun dışına kalarak takımını 10 kişi bıraktı. Rakibine dirsek attığı için direkt kırmızı kartla cezalandırılan Muhammed'in bu hareketi İstanbulspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak'ı da çileden çıkardı.

Beşiktaş'ta bir ayrılık daha!

Saha içinde çıkan arbedede hakeme yoğun itirazlarda bulunan Koşukavak bu pozisyonun ardından tribüne gönderildi. Muhammet'in neden olduğu olaylar yüzünden maçın sonuna da 9 dakika uzatma eklendi. Nefes kesen karşılaşma 0-0 sonuçlanırken İstanbulspor liderlik yarışında önemli bir puan kaybetti.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ