MENÜ

Morais'ten sevindirici haber

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, beyin kanaması sonrasındaki 3 günlük hassas dönemi sorunsuz atlatıp hızla iyileşmeye başladı. Fenerbahçe galibiyetiyle moral bulan Portekizli teknik adam, odasında Antalyaspor'un taktik değerlendirmesini yaparak vakit geçiriyor.

Morais'ten sevindirici haber

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Fenerbahçe galibiyeti ile moral buldu. 4 maçın ardından 3 puanın sahibi olan kırmızı beyazlılar, haftayı 24 puanla tamamladı. Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o da Fenerbahçe karşısında ligdeki 14'üncü golünü atarak, gol krallığı yarışındaki iddiasını sürdürdü. Fenerbahçe maçı sonrası hafta sonunu izinli geçiren kırmızı beyazlı takım, yarın yapacağı antrenmanla 14 Şubat Pazar günü deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor karşılaşması hazırlıklarına başlayacak.


Eto'o'dan futbol dersi
GALİBİYET MORALİ

Perşembe günü beyin kanaması geçiren Teknik Direktör Jose Morais'in ise hastanedeki tedavisi devam ediyor. Antalyaspor Kulübü yöneticileri ile kulüp idarecilerinin ziyaret ettiği Morais'in tedavisine olumlu cevap verdiği ve hızla iyileştiği belirtildi. Beyin kanaması sonrası 3 günlük hassas dönemi atlatan Morais, Fenerbahçe galibiyetiyle mutlu olduğu ve moral buldu. Odasında doktorları tarafından televizyon izlemesine izin verilmeyen ve akşam saatlerinde ışık da yakılmayan odada Morais'in, takımın taktik değerlendirmesi yaparak vakit geçirdiği öğrenildi.

Tedavi sürecinde beynindeki kanamanın vücut tarafından emilmesi beklenen Morais'e, rahat uyuması için doktorları tarafından uyku ilacı da veriliyor. Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Morais'in psikolojik ve vücut olarak güçlü bir insan olduğunu söyledi. Ceylan, "Her geçen gün pozitif ilerleme kaydediyor. İlk 3 günden sonraki günlerde de sağlık durumunda olumsuzluk beklenmiyor" dedi.

(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ