MENÜ

Luiz Rhodolfo sezonu kapattı

Beşiktaş'ın yıldızı Rhodolfo'nun çapraz bağlarının koptuğu ortaya çıktı. Brezilyalı yıldız sezonun geri kalan kısmında forma giyemeyecek.

Luiz Rhodolfo sezonu kapattı

Beşiktaş'ın yıldızı Rhodolfo'nun çapraz bağlarının koptuğu ortaya çıktı. Brezilyalı yıldız. sezonun geri kalan kısmında forma giyemeyecek.

Beşiktaş, Gaziantepspor'u müthiş bir oyun ve 4 gollü bir zaferle mağlup ederken, karşılaşma sonrası çok kötü bir haber aldı.

Karşılaşmanın henüz 18. dakikasında Gaziantepspor'lu Chibuike ile çarpışarak oyunu terk eden Brezilyalı'nın götürüldüğü hastanede MR'ı çekildi.

Çekilen MR'da Rhodolfo'nun sağ diz ön çapraz bağlarının koptuğu anlaşıldı.

Resmi siteden açıklandı

Karşılaşma sonrası kulübün resmi sitesinden, "Oyuncumuz Luiz Rholdofo'nun yapılan ortopedik muayene ve MR’ı sonucu sağ dizinde ön çapraz bağının kopmuş olduğu tespit edilmiş olup, en kısa sürede ameliyat edilecektir. Oyuncumuzun sahalara tekrar dönüşü ortalama 6 ayı bulacaktır" açıklaması yapıldı.

Luiz Rhodolfo'nun sakatlığı, Beşiktaş'a şampiyonluk yolunda ağır bir darbe vurmuş oldu.

Beşiktaş'tan 'Geçmiş olsun' mesajı

Beşiktaş Kulübü de futbolcusu için Twitter’dan geçmiş olsun mesajı paylaştı.


Kartal'ı bekleyen tehlike

Bu gelişme sonrası Beşiktaş'ın savunma hattına da ağır darbe vurdu. Ertelenen Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor maçlarında yeni transferler Mercelo ile Alexis de forma giyemeyeceği için savunmada büyük bir kriz yaşanması bekleniyor.

Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu maçı 17 Şubat Çarşamba saat 19.30'da, Trabzonspor-Beşiktaş maçı da 15 Mart Salı 19.30'da oynanacak.



NOT: Görüntü Lig TV'den alınmıştır

Haberin Devamı
YORUM YAZ