MENÜ

Kartal'ın yaz kampı Çin'de!

Demba Ba ve Ersan transferleri sonrasında Çin'e açılmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, Asya devinden ilk olumlu geri dönüşü aldı. 1,5 milyarlık nüfuslu ülkedeki birçok organizatör firma, yaz kampında Beşiktaş'ı ağırlamak için şimdiden harekete geçti.

Kartal'ın yaz kampı Çin'de!

Geçen sezon Demba Ba’yı Shanghai Shenhua’ya 13 milyon Euro’ya göndererek Çin pazarına giriş yapan Siyah-Beyazlılar, ara transferde de Ersan Gülüm’ü China Fortune’a 7 milyon Euro’ya satarak kasasına tam 20 milyon Euro’luk (65 milyon TL) sıcak para girdisi sağlamıştı. Bu transferlerle beraber bu 2 takımla iyi ilişkiler kuran Siyah-Beyazlılar, Başkan Fikret Orman’ın talimatıyla 1,5 milyar nüfusa sahip dev ülkeye açılmak için harekete geçti. Bu doğrultuda Çince yayın yapan bir sosyal medya hesabını hayata geçirmeye hazırlanan yönetimin başındaki isim Fikret Orman’ın, “Yeni sezon kampını Almanya’da değil artık Çin’de yapabiliriz” sözlerine Asya’dan jet geri dönüş geldi.

Davet yağıyor...

Beşiktaş’ın oldukça tanınan bir Türk kulübü olduğu ülkede, şimdiden birçok organizasyon şirketinin bizzat Başkan Fikret Orman’a ulaşıp Siyah-Beyazlılar’ı Çin’e davet ettiği ve olumlu geri dönüş aldıkları öğrenildi. Kara Kartal’ı, ilk etapta kamp için davet eden firmaların, ilerleyen süreçte farklı organizasyonlar için de Beşiktaş’ın kapısını çalabileceği bildirildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ