MENÜ

Galatasaray, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk ayağındaki Akhisar Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Galatasaray, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı.

Oyuncular, daha sonra prese dayalı top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, pas çalışmasının ardından ceza sahası dışından yapılan şut çalışmasıyla devam etti.

Antrenmanın ana bölümünde kalecilerin de dâhil olduğu yarı alanda baskıya dayalı çift kale maç yapıldı.

Toplam 80 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Torku Konyaspor’a karşı ilk 11’de forma giyen oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi.

Sinan Gümüş’ün yapılan ilk MR tetkiklerinin ardından sol üst arka adalesinde ileri derecede ödem, zorlanma ve eşlik eden geniş yırtık alan tespit edildi.

Hamit Altıntop, sahada tempolu koşu ve koordinasyon çalışması yaptı.

Teknik heyet ve oyuncular, yarın kulübümüz tarafından Point Hotel’de düzenlenecek olan Tek Bilek Tek Yürek Organizasyonu’na katılacak. Bu organizasyon nedeniyle bugün yapılması planlanan izin ise Pazartesi gününe kaydırılmış olacak.

Galatasaray Futbol Takımı, Akhisar Belediyespor maçı öncesinde Salı günü bir antrenman daha gerçekleştirdikten sonra akşamüstü İzmir’e hareket ederek karşılaşma için kampa girecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ