MENÜ

Aziz Yıldırım'dan futbolculara uyarı!

Antalya yenilgisi sonrası Galatasaray Başkanı Özbek'in sözlerine, “Şikecinin kralı Galatasaray'dır” yanıtını veren Aziz Yıldırım, futbolcularına da, “Bir an önce aklınızı başınıza alın” uyarısında bulundu. Yönetimin ise 4-2'lik mağlubiyetin ardından faturayı, Diego Ribas gibi formda bir ismi yedekte oturtan ve kötü futbola çare bulamayan teknik direktör Vitor Pereira'ya kestiği öğrenildi

Aziz Yıldırım'dan futbolculara uyarı!

Bu sezon katıldığı kupalarda şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe, Antalya deplasmanında aldığı 4-2’lik mağlubiyetle büyük bir şok yaşamıştı.

Karşılaşmanın ardından Başkan Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in, “Şike de yapmadık, 8 de yemedik” sözlerine sert bir yanıt verip, “Fenerbahçe şike yapmadı. Şikenin en kralını Galatasaray yapmıştır. Milli takım 8 tane yedi, hepimiz üzüldük. Beşiktaş 8 tane yedi, hepimiz üzüldük. Ama Galatasaray başkanı unutmasın, Fenerbahçe onlara 6 tane attı. Onlar tarihlerine baksınlar” ifadelerini kullanmıştı.

Mağlubiyet sonrası oldukça sinirlenen Yıldırım’ın kızgınlığı bununla da bitmedi.

‘Sanki lig bitti...’

Sarı-Lacivertliler’in 1 numaralı isminin, futbolcularını da eleştirdiği ve “Sanki buraya lig bitti havasında, turistik bir gezi için gelmiş gibiydiniz. Biran önce toparlanın. Aklınızı başınıza alın” dediği öğrenildi. Yönetimin de yaptığı toplantı sonrasında faturayı teknik direktör Vitor Pereira’ya kestiği bildirildi.

Portekizli hocanın, Diego Ribas gibi son dönemin formda ismini yedekte tutup, takımının kötü oyununa çare bulamaması, eleştiri oklarının onun üzerine çekilmesine neden oldu.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ