MENÜ

Yıldızlar çöktü

Sarı-Lacivertliler'in yıldız oyuncuları, Antalya deplasmanında döküldü. Kötü performansları sebebiyle oyundan alınan Nani ve Fernandao ile birlikte sonradan oyuna giren Van Persie de bekleneni veremedi.

Yıldızlar çöktü

Fenerbahçe, bu sezonun en kötü performanslarından birini sergilerken, takımın yıldız futbolcuları da Antalyaspor karşısında alınan şok yenilgiye adeta davetiye çıkardı.

Teknik direktör Vitor Pereira’nın, dünkü mücadelede özellikle hücumda en çok güvendiği isimlerden Fernandao, Luis Nani ve sonradan oyuna giren Robin van Persie, kötü bir oyun ortaya koydular. Hücumda bir türlü istediği pozisyonları üretemeyen Sarı-Lacivertliler’de Nani, hemen hemen olumlu hiçbir şeye imzasını atamadı.

Nani kaleye şut bile atamadı

Pereira da, rakip kaleye şut bile atamayan Nani’nin performansından memnun olmadığını onu oyundan çıkararak gösterdi. Fernandao da, tıpkı Nani gibi 90 dakikayı tamamlayamadı ve kenara alındı. Bu iki yıldızın yerine gol ümidi olarak alınan Van Persie’ye de, Antalya savunması göz açtırmadı. Kazandığı penaltıyı gole çeviren Hollandalı forvet de sonucu değiştiremeyince, ligde 5 maçtır üst üste kazanan Kanarya için bu mağlubiyet de kaçınılmaz oldu.

Kjaer’i aradılar

Sezonun en ağır yenilgilerinden birini alan Fenerbahçe’de Simon Kjaer, cezası sebebiyle bu mücadelede takımını yalnız bırakmıştı. Onun yokluğunda Michal Kadlec ilk 11’de şans buldu. Özellikle daha önceki maçlarda Eto’o’yu çok iyi kontrol eden Kjaer olmayınca, Kanarya savunmada büyük sıkıntı çekti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ