MENÜ

Pereira'dan kızdıran kadro!

Vitor Pereira'nın dünkü ilk 11 seçimi,büyük tepki çekti. Portekizli teknik adam, Diego Ribas ve Robin van Persie'yi yedek bıraktı. Orta sahada Josef ve Mehmet Topal'ın yanında, son haftaların formsuz ismi Ozan Tufan oynadı. Genç oyuncu yine çok kötü bir görüntü çizdi.

Pereira'dan kızdıran kadro!

25 maçlık yenilmezlik serisi, ligde peş peşe alınan 5 galibiyet, son 10 lig mücadelesinin 6’sında kalesini gole kapatan bir Fenerbahçe...

Sarı-Lacivertliler, Antalyaspor karşısında işte bu müthiş karneyle çıktı. Hedef, kupa nedeniyle lige verilen 1 haftalık aranın ardından, maç eksiği olan Beşiktaş’la aradaki farkı 8 puana çıkartmaktı. Ancak, son haftalarda taraftarın sevgilisi haline gelen Pereira ilk 11 seçimi nedeniyle daha maç başlamadan eleştiri oklarının hedefi oldu.

Diego Ribas ve Robin van Persie yedekti. Son haftaların en formsuz isimlerinden Ozan Tufan ise yine ilk 11’deydi. Bu seçimin ne kadar yanlış olduğu kısa sürede ortaya çıktı.

Hamleler işe yaramadı

Antalyaspor atak üstüne atak yaptı, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Fenerbahçe ise neredeyse atak yapamadı. Pereira, ikinci yarıya Van Persie-Ozan değişikliğiyle başladı. Ancak 54. dakikada Danilo Campos skoru 2-0, 56’da Makoun 3-0’a getirdi. Portekizli teknik adam bu kez, önce 57. dakikada Fernandao’nun yerine Diego’yu, ardından 59. dakikada Nani’nin yerine Volkan Şen’i sahaya sürdü. Bu hamleler de fayda sağlamadı. Fenerbahçe sahadan 4-2’lik yenilgiyle ayrıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ