MENÜ

Mustafa Denizli'den Sneijder açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 0-0 biten Torku Konya maçı sonrası çarpıcı ifadeler kullandı.

Mustafa Denizli'den Sneijder açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 0-0 biten Torku Konya maçı sonrası çarpıcı ifadeler kullandı.

Deneyimli teknik adam, müsabaka hakkında şöyle konuştu:

"Uzun süre sonra ligde bir maçta gol atamadık. Uyuduğumuz, uyutulduğumuz bir 45 dakika oynandı ilk yarıda. 2. yarıda uyandık, tempomuzu yükselttik. İlk yarıda Konyaspor'un tuzağına düştük. Bunlar çok ciddi kayıplar oluyor. İyi de oynasak, kötü de oynasak kazanmak çok önemliydi."

'Sürpriz olmadı'

Sarı-Kırmızılılar'ın hocası, Sinan Gümüş'ün sakatlığına ilişkin, "Sinan'ın sakatlığı benim için çok sürpriz bir sakatlık değil. Büyük bir ihtimalle baskının getirdiği bir sonuç bu. Sinan'ın çok iyi bir grafiği vardı ve bu onda baskı yaratmış olabilir. 2 hafta sonra aramıza dönecektir" dedi.

'Gerçekle ilgisi yok'

Denizli, Sneijder'e Çin'den teklif aldığı iddiaları ve Burak Yılmaz'ın ayrılması konusunda ise şu demeci verdi:

"Birçok yazılanın gerçekle ilgisi yok. Sneijder'ın gideceğini zannetmiyorum. Ben Burak'ın kalması için çok çabaladım ama ayrılmayı çok istedi. Kalsaydı da çok yararlı olamayabilirdi. Toplamda da 18-20 milyon Euro'luk bir tasarrufumuz oldu Burak'ta."

'Çin'e gidebilirim!'


Denizli, transfer dönemindeki atılımıyla ön plana çıkan Çin Ligi'nden teklif gelmesi durumunda kabul edebileceğini belirterek, "Değerlendiririm ama bu önümüzdeki yılın sonuna kadar asla olmaz" diye görüş belirtti.



'Küstüm oynamıyorum deme lüksüm yok'

Galatasaray’da zor bir tabloyla karşılaştıklarını vurgulayan Denizli, tüm şartları kabullendiğini söyledi. Zor bir dönemin kendilerini beklediğini aktaran tecrübeli çalıştırıcı, şunları kaydetti:

"Küstüm oynamıyorum deme lüksüm yok. Şartlar düşündüğümüz gibi gerçekleşmeyebilir. Zor bir dönem bizi bekliyor ama ne olursa olsun bu göreve başladıktan sonra bütün şartları kabullendiğim anlamına gelir. Bu şartlar oluşursa devam ederim, oluşmazsa devam etmem gibi düşüncem asla olmaz. Zor bir tablo ile karşı karşıyayız ama önemli olan bu zorluklarla mücadele etmek. Düşündüğüm tablonun ocak ayında gerçekleşmemesine, düşüncelerimizde olmayan ayrılığın gerçekleşmesine üzüldüm."

Galatasaray’a geldiği için pişmanlık duymadığını anlatan Mustafa Denizli, "Şartları bilsem yine gelirdim. Burası benim için farklı bir yer. Böyle bir tablo beklemiyordum. Şartlar bizi zor bir duruma getirdi. Bunu ’ben yarı yoldan dönüyorum’ diye bir bakış açısıyla değerlendirmek mümkün değil. Üç kulvardan birinde ciddi yaralı şekilde devam ediyoruz. Neticede burası Galatasaray. Şartlar ne olursa olsun en iyisini yapmak zorundayız. Zaten bunun dışında düşünen varsa bu yolculukta bizimle olmaz. Çalışma yaşamı, zaman zaman beklemediğiniz tabloları ortaya çıkarır ama hayatım boyu verdiğim hiçbir karardan dolayı pişmanlık duymadım. Sıkıntılı günleri aştıktan sonra güzel günleri yaşayacağız" şeklinde konuştu.

'4 transferle ilgili çalışmalar devam ediyor'

Mustafa Denizli, devre arasında yapamadıkları transferleri yaz döneminde yapma mecburiyetinde olduklarını vurguladı.

Gündemlerinde olan 4 oyuncu ile ilgili çalışmaların sürdüğünü aktaran sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, "Ocakta gerçekleştiremediğimiz 4 transferle ilgili çalışmalar ve takibimiz devam ediyor. Şu anda yapamadık ama ağustos ayında mutlaka gerçekleşme mecburiyeti var. Bu lüks bir düşünce değil ihtiyaçtır. Bunun yapılma mecburiyeti var" diye konuştu.

Denizli, son zamanda sık yaşanan sakatlıkların sorulması üzerine şöyle devam etti:

"Sinan’ın sakatlığı diğerlerinden farklı değerlendiriyorum. Sinan, gündemde olan genç bir oyuncu. Bu kadar gündemde olduğunuz zaman kimyanız ister istemez etkileniyor. Beklentilerin yükseldiği genç fubolcuların uykuları dahil her şey değişebilir. Bu sakatlıklarda bu faktörlerin de önemli rolü var. Semih ve Denayer’in sakatlıkları, Ankara’daki zeminden kaynaklıydı. Podolski’nin geldiği günden beri bir sakatlığı vardı. Fedakarlık yaparak oynuyordu. Bunu sağlıklı duruma getirmek için 3 hafta izin verdik. Bunun dışındaki sakatlıklar darbeye bağlı gerçekleşti."


Galatasaray'da Sinan Gümüş sakatlandı

Haberin Devamı
YORUM YAZ