MENÜ

Gökhan Töre: Sadece Beşiktaş'ı düşünüyorum

Gökhan Töre, "Aklımda Beşiktaş'ın başarısı dışında bir şey yok” dedi.

Gökhan Töre: Sadece Beşiktaş'ı düşünüyorum

İspanyol ve İngiliz kulüplerinin radarında bulunan Gökhan Töre, yönetimin aldığı kararın ardından takımda kalmıştı.

Bu gelişme sonrasında sezon sonuna kadar Siyah-Beyazlı formayı giymesi kesinleşen genç futbolcu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Durumumun belirlenmesi sonrasında sadece futbola odaklandım. Aklımda Beşiktaş’ın başarısı dışında bir şey yok” dedi.

Rhodolfo’dan mutlusu yok

Beşiktaş’ın ara transferde stoper hattını; Brezilyalı Marcelo ve İspanyol Delgado’yla güçlendirmesi en çok Luiz Rhodolfo’yu sevindirdi. Sadece Portekizce bilen ve Türkçe ile İngilizce bilmemesi sebebiyle takım arkadaşlarının büyük bölümüyle tercüman aracılığıyla iletişim kuran 29 yaşındaki futbolcunun, yeni 2 isimle aynı dili konuşabilmesi sebebiyle mutlu olduğu öğrenildi.

Gomez geri sayımda

Siyah-Beyazlı formayla bu sezon çıktığı 25 mücadelede rakip fileleri 13’ü ligde olmak üzere 15 kez havalandıran Mario Gomez, takımının Gaziantepspor mücadelesi için sabırsızlanıyor... Trabzon ve Mersin maçlarının ertelenmesi sonrasında yaklaşık 1 aydır gol sevinci yaşayamayan 30 yaşındaki yıldız futbolcu, idmanlardaki hırslı futboluyla dikkat çekerken, hafta sonundaki karşılaşmada gollerine devam etmeyi hedeflediği öğrenildi.

Yeni transferler kadroda

Kara Kartal’ın tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, takımın 3 yeni transferi Denys Boyko, Marcelo ve Delgado’yu hafta sonundaki Gaziantepspor maçının kadrosuna alacak. Ersan’ın takımdan ayrılmasının ardından bu futbolcunun yerine ilk 11’de Brezilyalı stoper Marcelo’ya görev vermesi beklenen Güneş’in, Boyko ve Delgado’yu ise yedek soyunduracağı bildirildi. Başarılı çalıştırıcının, Ukraynalı eldiven Boyko’ya ilerleyen maçlarda görev vermeyi planladığı ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ