MENÜ

Galatasaray 0-0 Torku Konyaspor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Türk Telekom Arena'da Torku Konyaspor'u ağırladı. Sarı-Kırmızılı takım, Burak Yılmaz'ın yokluğunda sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Öte yandan Galatasaray 30 maç aradan sonra Süper Lig'de ilk kez bir maçı gol atamadan bitirdi.

Galatasaray 0-0 Torku Konyaspor

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Torku Konyaspor'u konuk etti.

Karşılaşmaya Galatasaraylı futbolcuların santra vuruşuyla başlandı...

Maçın ilk 10 dakikasında gol fırsatı yaratabilecek tehlikeli bir pozisyon yaşanmadı.

Holmen, 14. dakikada ceza sahası içerisinden sol ayağıyla kaleyi denedi fakat çerçeveyi bulamadı.

21. dakikada Selçuk İnan'ın uzaklaştırmak istediği topla sol kanatta tekrar buluşan Alban Meha, bir kez daha orta yaparak şansını denedi ancak Koray Günter kafayla tehlikeyi uzaklaştırdı.

24. dakikada Alban Meha'nın pası ile ceza sahasının hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Dimitar Rangelov'un yerden çektiği şut kaleci Fernando Muslera'da kaldı.

Karşılaşmada 34 dakika geride kaldı. Ev sahibi Galatasaray'ın henüz hiç şutu yok...

Aslan'da erken değişiklik!

Galatasaray'da 39. dakikada Sinan Gümüş, sakatlanarak yerde kaldı. Genç oyuncu oyuna devam edemeyeceğini anlayınca kenara değişiklikm işareti yaptı. Teknik Direktör Mustafa Denizli, Sinan Gümüş'ün yerine Lukas Podolski'yi oyuna aldı.

İlk yarının kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı.

Galatasaray, ikinci yarıya daha istekli bir oyunla başladı. 54. dakikada Alban Meha'nın ceza yayından yaptığı sert şutta top Muslera'da kaldı.

63. dakikada Rangelov, Chedjou'nun ayağına basınca karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım, oyuncuya sarı kart gösterdi.

Galatasaray, ikinci oyuncu değişikliğini 63. dakikada gerçekleştirdi. Yasin Öztekin oyundan çıktı yerine Sabri Sarıoğlu girdi.

Çizgiden çıkardılar

Sarı-Kırmızılı takım, 64. dakikada gole çok yaklaştı. Selçuk İnan, Podolski'nin çevirdiği topu köşeye bıraktı fakat savunma çizgide son anda araya girerek golü önledi.

Sneijder, 68. dakikada serbest vuruştan topu içeriye ortaladı. Olcan Adın, savunmadan dönen topa ceza sahası dışında gelişine vurdu. Doğrudan kaleye giden topu Serkan Kırıntılı güçlükle kurtardı. Bu aynı zamanda Galatasaray'ın kaleye giden ilk şutu oldu.

75. dakikada Ali Çamdalı'nın kaleye oldukça yakın bir noktadan verdiği pas bir an için tehlike yarattı fakat Serkan Kırıntılı kontrollü bir şekilde topa hakim oldu.

Galatasaray, bu dakikalarda rakip sahada 10 kişiyle hücum ediyor.

Yok böyle poziyon! Direkten zemine...

Sabri Sarıoğlu, 79. dakikada sağ kanattan müthiş bir orta açtı. Savunmanın arasından iyi yükselen Olcan Adın'ın kafa vuruşunda top önce üst direğe çarptı, ardından kale çizgisinin üzerine düştü.

Sabri, 83. dakikada Umut'un verdiği pasta ceza sahası içerisinde golü yapamadı. Tecrübeli oyuncu müsait pozisyonda topu auta gönderdi.

Sabri, 87. dakikada önemli bir gol fırsatından yararlanamadı. Deneyimli futbolcu, Olcan Adın'ın ortasında kaleye sert bir şut gönderdi fakat top auta gitti.

Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım, 90 dakikanın sonuna 5 dakika daha ilave etti fakat bu dakikalarda gol sesi çıkmadı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Türk Telekom Arena'da Torku Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

İlk 11'ler

Galatasaray: Muslera, Linnes, Chedjou, Koray, Olcan, Donk, Selçuk, Yasin, Sneijder, Sinan, Umut.

Galatasaray'ın yedekleri: Cenk, Bilal, Poldi, Carole, Emre, Sabri, Denayer.

Konyaspor: Serkan, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Ali Çamdalı, Holmen, Ömer Ali, Traore, Meha, Rangelov.

Haberin Devamı
YORUM YAZ