MENÜ

Eto'o'dan futbol dersi

40. dakikada kendisine yapılan faulde hemen ayağa kalkarak atağı başlatıp, perdeyi açan Kamerunlu yıldız, 54'teki ikinci golde de etkindi. 56'da Makoun'a asist yapan Eto'o, 64'te ayakta alkışlanarak kenara geldi, arkadaşlarını buradan adeta teknik direktör gibi yönetti.

Eto'o'dan futbol dersi

Beşiktaş ile amansız bir şampiyonluk yarışı içinde bulunan Fenerbahçe, Antalya’da kelimenin tam anlamıyla dağıldı.

Tam 25 resmi maçtır yenilgi yüzü görmeyen Kanarya, rakibine 4-1 mağlup olup bu seriyi sona erdirirken, Antalyaspor’u bu büyük zafere taşıyan isim Samuel Eto’o’ydu.

Süper Lig’de 4 haftadır gol atamayan Kamerunlu yıldız, Fenerbahçe karşısında bu seriyi sona erdirmekle kalmadı, pasları ve asistleriyle geceye damga vururken, adeta Fenerbahçe’ye ders verdi. Yerli-yabancı birçok futbolcu, kendisine yapılan faul sonrası yerde yatar, rakibe söylenir, hakemden kart isterken, 40. dakikada faule maruz kalan Kamerunlu yıldız, anında ayağa kalkıp, topu hemen oyuna soktu.

İşte bu akılcı davranış sonrası gelişen atakta Eto’o, 4 maçlık özlemini dindirip, ağları havalandırdı. 54. dakikada Danilo’nun ayağından gelen ikinci golün hazırlanışında da Kamerunlu yıldızın etkisi vardı .Bu golden hemen 2 dakika sonra Eto’o, bir kez daha sahneye çıkıp, Makoun’a asist yaptı ve skor bir anda 3-0 oldu.

Hafif bir sakatlık yaşayan yıldız oyuncu, 64’te yerini Kadir’e bıraktı ama soyunma odasına gitmedi. Doğruca kulübeye yönelen Eto’o, buradan arkadaşlarına uyarılarda bulunurken, Morais’in yokluğunda bu maçlık teknik direktörlüğü üstlenen Erol Malkoç’a yapılması gerekenleri anlatıp, taktik verdi. Yani Eto’o, her yönüyle dün gecenin parlayan tek yıldızıydı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ