MENÜ

Bursaspor 3-3 Başakşehir

Bursa'da unutulmaz bir düello yaşandı, iki takım da futboluyla ayakta alkışlandı. Cikalleshi'nin jeneriklik golleri, Deniz Yılmaz'ın iki asisti, Batalla'nın akıl dolu pasları, Başakşehir'in baskısı ve Hüseyin Göçek'in kartlarıyla geçen futbol şöleni 3-3 bitti.

Bursaspor 3-3 Başakşehir

Bursa’da haftanın en güzel maçlarından bir olmaya aday bir karşılaşma izledik. Gerçekten sadece ilk 45 dakika bile bize yeterdi dilebilirim. Mücadele vardı, tempo vardı, aksiyon vardı, kartlar vardı ve bu güzellikler içine sadece bir gol sığabildi. Bursaspor iki yeni transferi Batalla ve Deniz Yılmaz ile mücadeleye başladı, 11. dakikada öne geçti. Bekir’in savunma arkasına attığı şık pasta Sercan’ın güzel asistiyle Necid ağları havalandırdı: 1-0.

Tomas Necid ve Hamzaoğlu dışarı

36’da Rotman’a dirsek atan Necid, ikinci sarıdan kırmızı gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Bu karttan sonra Hamza Hamzaoğlu yaptığı itirazlar nedeniyle Hüseyin Göçek tarafından tribüne yollandı. İkinci yarıya Bursaspor 10 kişi olmasına rağmen etkili başladı. Nitekim 47’de Deniz’in asistinde Sercan nefis bir vuruşla skoru 2-0’a taşıdı. Ancak Başakşehir’in teslim olmaya niyeti yoktu. 50’de Uğur’un sağdan ortasına Cikalleshi nefis bir yarım vole ile farkı bire indirdi: 2-1.

Asistler Deniz’den

65’te Deniz’in ikinci asistinde Aziz takımını 3-1 öne geçirdi. Ama 68’de Sivok’un kendi kalesine attığı golle maç 3-2’ye geldi. 75’te ise Sokol Cikalleshi nefis bir şutla skoru 3-3’e taşıyan isimdi Başakşehir adına. Öyle bir maçtı ki daha ilk gol atıldığında bu maç asla böyle bitmez dedirtiyordu. Çünkü iki teknik adam da takımlarını futbol oynamaya ve 3 puan için sahaya sürmüştü. O nedenle skora bakmadan hocaları da futbolcuları da kutluyorum, özlediğimiz bir 90 dakikaydı.

90+ Tunç Kayacı

Haberin Devamı
YORUM YAZ