MENÜ

Akakpo, krizi fırsata çevirdi

Trabzonspor'da kadroya alternatif olarak katılan Akakpo, sakat olan as oyuncuların yokluğunu fırsata çevirdi, hazırlık maçındaki performansıyla Hami Hoca'nın gözüne girdi. Togolu stoper, Akhisar deplasmanında formayı sırtına geçirecek

Akakpo, krizi fırsata çevirdi

Trabzonspor’da hasta olan Aykut Demir ve henüz sakatlığını atlatamayan Mustafa Yumlu’nun Akhisar Belediyespor maçına yetişmelerinin zor olması, teknik direktör Hami Mandıralı’yı alternatif arayışına itti.

Kadro kurmakta bir hayli zorlanan ve eksik oyuncuların fazlalığı sebebiyle kritik maç öncesi moralinin bozuk olduğu öğrenilen Hami hocanın, stoper mevkinde 1461 Trabzon’dan kiralanan Togolu savunmacı Serge Akakpo’ya görev vermeye hazırlandığı kaydedildi.

Hırsıyla formayı kaptı

Kupada stoperde Salih-Musa ikilisi tercihi ile eleştiri yağmuruna tutulan genç çalıştırıcı, U21 maçında oyuna sonradan girmesine rağmen hem savunmada hem de ön liberoda başarıyla görev yapan 28 yaşındaki Akakpo’ya Akhisar Belediyespor deplasmanında şans tanıyacak.

İkili mücadelelerdeki hırsı ve yerinde müdahaleleriyle dikkat çeken oyuncuyla birlikte stoperde görev yapacak diğer isim ise Aykut ve Mustafa ikilisinin maç saatindeki durumlarına göre netlik kazanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ