MENÜ

Sneijder'e Çin'den 16 milyon Euro!

Burak Yılmaz'ı Galatasaray'dan koparan Çinliler'in, Cim Bom'un Hollandalı yıldızı için de transfer girişiminde bulunduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Sneijder'e Çin'den 16 milyon Euro!

Ara transfer döneminde Avrupa transfer piyasasını allak bullak eden Çin kulüpleri, Galatasaray'ın yıldızlarını gözüne kestirmiş durumda.

Burak Yılmaz'ı 8 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle kadrosuna dahil eden Beijing Guoan takımının ardından bir başka Çin kulübü Jiangsu Suning'in de Galatasaray'ın kapısını çaldığı iddiası var.

16 milyon Euro

Çin kulübü temsilcilerinin, Galatasaray'ın 10 numarası Sneijder için 16 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği ileri sürülüyor. Suning yöneticilerinin, Hollandalı yıldıza da yıllık 7 milyon Euro'dan 3 yıllık bir kontrat vaadinde bulunduğu ifade ediliyor.

Galatasaray cephesinden henüz bu iddiayla ilgili bir yorum gelmiş değil. Ancak Sneijder ve menajeri Guido Albers'in, bu transfer teklifine çok sıcak bakmadıkları bildiriliyor.

Wesley sıcak bakmıyor

Zira Sneijder, Galatasaray'la imzaladığı son sözleşme gereği, sezon sonunda 7.5 milyon Euro'ya serbest kalabilecek. Bu madde sayesinde Hollandalı'nın Avrupa kulüplerine transferi daha da kolaylaşacak.


FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! Burak Yılmaz Çin'e gitti


Ramires ve Teixeira

Sneijder için girişimde bulunduğu ileri sürülen Jiangsu Suning kulübü, yakın bir süre önce Chelsea'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Ramires'i 28 milyon Euro'ya renklerine bağlamıştı.

Çin kulübü önceki gün Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı yıldızı Alex Teixeira'yı da 50 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna dahil etmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ