MENÜ

Selim Ay'ın sözleşmesi 3 yıl uzatıldı

Torku Konyaspor, Tecrübeli stoper Selim Ay'ın sözleşmesi 3 yıl uzattı.

Selim Ay'ın sözleşmesi 3 yıl uzatıldı

Torku Konyaspor, 2008 yılından bu yana kadrosunda bulunan Selim Ay'ın sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. Konyaspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle;

Kulübümüzde genç takımdan başlamak üzere 2008 yılından bu yana forma giyen oyuncumuz Selim Ay ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanırken, Selim Ay kendisini 2018-2019 sezonu sonuna kadar Konyaspor'umuzlu yapan 3 yıllık yeni sözleşmeyi imzaladı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde bulunan kulüp binamızda düzenlenen iimza töreninde Kulüp Başkanımız Ahmet Şan ve İkinci Başkanımız Fatih Yılmaz'da hazır bulundu.

İmza töreninde konuşan Başkanımız Ahmet Şan, "2008 yılından bu yana bünyemizde bulunan Selim Ay arkadaşımızla sözleşmemizi uzatıyoruz. İnşallah kendisinden Konyaspor olarak daha uzun yıllar başarı bekliyoruz. Türk futboluna Konya’dan böyle bir futbolcu kazandırdığımız için bizde mutluyuz. İnşallah hem Konyaspor’umuz için hem de Selim Ay için bu 3 yıllık sözleşme hayırlı olur. Kendisine tekrar başarılar diliyorum" dedi.

"2008’den beri buradayım ilk geldiğimde 17 yaşındaydım şu anda 24 yaşındayım. Konyaspor’a uzun yıllardır hizmet ediyorum ve altyapıdan çıkan bir oyuncu olarak her başarıda farklı bir gurur yaşıyorum burada" sözleriyle açıklamasına başlayan oyuncumuz Selim Ay ise yaptığı konuşmada, "İnşallah bunu devam ettireceğiz. 4-5 yıl önceki yenilenmeyle birlikte adım attığımız bir hedefimiz vardı. O ivmede hala devam ediyor şu anda. Büyüyen bir Konyaspor var. Her zaman her anlamda kendinden söz ettiren bir Konyaspor var. Ben her konuşmamda söylüyorum futbolcu, taraftar, yönetici ve basın hep birlikte olduğu zaman, halkayı bozmadığımız zaman daha büyük başarılara imza atacağız. Konyaspor bir gün elbet neden olmasın şampiyon olacağız inşallah. Şu anki mevcut sözleşmemi 3 yıl uzatmış bulunuyorum. Ben de inşallah bu şampiyon takım kadrosunda bulunurum. Ve Konyaspor ile birlikte nice başarılara imza atarım" dedi.

Konuşmaların ardından Selim Ay, sezon sonunda bitecek sözleşmesini 3 yıl uzattı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ