MENÜ

Rıdvan Dilmen: Yılın skandalı!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaraylı Burak Yılmaz'ın Çin'e transferini değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Yılın skandalı!

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz'ın, Çin'e transfer olmasını futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen değerlendirdi.

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol adlı programda konuşan Dilmen, Sarı-Kırmızılı milli golcünün 8 milyon Euro karşılığı Beijing Guoan takımına gitmesine ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Bu transfer geçen hafta olsaydı satmak doğru olur derdim. Galatasaray, Avrupa hedefini bıraktı demek ki. Geçen hafta olsaydı vermeleri lazımdı. Bu hareket yönetim ve teknik direktör Mustafa Denizli için fiyasko. Avrupa'da yoluna devam eden bir takım Galatasaray. İyi ki bu Çinliler çıktı, bunları sadece karate filminde görüyorduk. Burak ve Galatasaray için hayırlısı olsun. Bu transferin zamanlaması yılın skandalı!"


FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! Burak Yılmaz Çin'e gitti


Antalya-Fenerbahçe maçı yorumu


Türk futbolunun efsane ismi, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Antalyaspor - Fenerbahçe maçını analiz etti.

'Eto'o olağanüstü!'


Antalya'nın 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlanan ilk devrenin ardından yapılan yayında şöyle konuştu:

"İzleyemeyenler için söylüyorum, sürpriz bir sonuç değil. Fenerbahçe zaten az pozisyona giren ve zor pozisyon veren takım. Geçen gün Antalya'nın kupa maçını izledim. Fizik olarak ok gibiler, toparlanmışlar. Bu arada hocalarına geçmiş olsun dileyelim. Eto'o bugün olağanüstü çaba sarfediyor. Fenerbahçe presi setle geçen bir takım. Antalya, Fenerbahçe'yi oynatmadı ve topu alınca da oynadı."

Dilmen, Fenerbahçe'nin 4-2'lik mağlubiyetiyle noktalanan müsabaka sonrasındaki yayında ise şunları şöyledi:

'Antalya nefes aldırmadı'

"Fenerbahçe'nin kötü oyunu kadar, Fenerbahçe'yi çözmüş bir rakip vardı sahada. Hafta içi Aykut hocayla konuştum. 'Sizin maçta Antalya'yı çok beğendim, kupada iyi geçtiniz turu' dedim. O da, 'Gerçekten çok iyiler' dedi. Bugün Antalya aslında Fenerbahçe'nin zayıf karnını vurdu. Antalya ölmenin bayılmadan farkı yok dedi, rakibinin üzerine gitti. Baskı kurdu ve nefes aldırmadı. Hücumda da yetenekli ayakları var. Bu maça da iyi hazırlanmış, motive olmuş."

'Normal değil'

"Zaman zaman 4 de yiyeceksiniz, 3 de yiyeceksiniz. Futbol böyle bir oyun. Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar ... Üçüncüde bir şey olacağı belliydi. Fenerbahçe uzun zamandır iyi gidiyordu. Fakat bu maçta geri düşünce kabullenmişlik oldu oyuncularda. Fenerbahçe, kalan maçlarda 1-0'lık sorunlarla gidemez. Şimdi Pereira'nın buradan çıkaracağı dersler önemli. Fenerbahçe üst üste 9 tane pozisyon vermez bu kadroyla. Bu normal değil. Fenerbahçe de Beşiktaş da üst üste maç kaybetmezler, seriye bağlamazlar."

Haberin Devamı
YORUM YAZ