MENÜ

Fenerbahçe'den büyük sürpriz!

Atletico Madrid'in hocası Diego Simeone'nin gol makinesi oğlu Giovanni, scout ekibinin tavsiyesi ile gündeme alındı. Robin van Persie'nin hayranı olan 20'lik yıldızın bu fırsatı yakalaması, transferinin gerçekleşmesi için en büyük koz.

Fenerbahçe'den büyük sürpriz!

Bugün gazetesinde yer alan habere göre; forvet transferini sezon sonuna bırakan Fenerbahçe, kimsenin aklına gelmeyecek bir ismi gündeme aldı: Giovanni Simeone...

Scout ekibinin defalarca izleyip hakkında yönetime olumlu rapor verdiği 20 yaşındaki futbolcu, Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone'nin oğlu. 1.81'lik golcü, Vitor Pereira'nın da onayından geçti. Madrid doğumlu olmasına rağmen River Plate'in alt yapısında futbola başlayan ve Arjantin U-20 Takımı'nda 12 maçta 10 gol atan genç yıldız adayı için girişimlere daha şimdiden başlandı. River'in pişmesi için Banfield kulübüne kiraladığı Giovanni Simeone, geçen sezon bu takımda 18 karşılaşmada 7 gol attı.

Çinliler Nani için 20 milyonun üstüne çıktı!

Babasına sorulacak

Giovanni için ilk teklif babası Diego Simeone'ye yapılacak. Ünlü hoca, oğlunun F.Bahçe'ye gidişine onay verirse River Plate ile masaya oturulacak. Giovanni tam bir Robin van Persie hayranı. RvP ile oynama fırsatı yakalayacak olması transferinin gerçekleşmesi için en büyük koz... Giovanni'nin Banfield'la kiralık sözleşmesi Haziran 2016'da sona eriyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ