MENÜ

Bedava yıldızlar!

Yönetim, yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Hedefte, ocak ayında milyonlar istenen ancak haziranda sözleşmesi bitecek olan yıldızlar var.

Bedava yıldızlar!

EZEQUIEL LAVEZZI

PSG’de istediği kadar forma şansı bulamayan Arjantinli yıldız, sezon sonunda sözleşmesi bittikten sonra Fransız ekibinden ayrılacak. Daha önce İtalya’da Napoli forması giyen Lavezzi’nin önceliği bu ülkeye geri dönmek. Ancak Sarı-Lacivertliler, bonservis bedeli ödenmeyeceği için 30 yaşındaki oyuncuya ekonomik anlamda oldukça cazip bir teklif sunarak ikna etmeye çalışacak.

SOFIANE FEGHOULI

Valencialı oyuncu, kulübün tüm tekliflerine rağmen sözleşmesini yenilemedi. Fenerbahçe, Feghouli için sezon başında İspanyol ekibinin kapısını çaldığında 10 milyon Euro’luk (32 milyon TL) bir bonservis bedeli talebiyle karşılaşmıştı. Feghouli, Sarı-Lacivertliler’e gelmeye hazır. Sezon başında da yapılan teklifi kabul etmişti. Bu nedenle, bu transferi bitirmek çok da zor olmayacak.

ANDRIJA ZIVKOVIC

Feghouli gibi Zivkovic’in adı da sezon başında Fenerbahçeli ile anılmıştı. Hatta Aziz Yıldırım’ın bu transferi bitirmek için Sırbistan’a gittiği bile öne sürülmüştü. 19 yaşındaki yıldızın talibi çok. Hatta Galatasaray bile devreye girdi. Fenerbahçe’nin avantajı, ‘Sırp Messi’ için görüşmelere başlayan ilk kulüp olması. Yıldırım, onu Sarı-Lacivertli formayla görmeyi çok istiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ