MENÜ

Ali Karakaş: Fenerbahçe karşısına Tur atlamak için çıkacağız

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yle eşleşen Amed Sportif'in Başkanı Ali Karakaş, "Geçen yıl Galatasaray'ı, bu sene de Bursaspor'u yeneceğimizi söylesek kimse inanmazdı. Fenerbahçe karşısında sahaya tur atlamak için çıkacağız" dedi.

Ali Karakaş: Fenerbahçe karşısına Tur atlamak için çıkacağız

2'nci Ligi Kırmızı Grup takımı Amed Sportif'in Başkanı Ali Karakaş, kurada kendilerine Fenerbahçe'nin çıkmasına şaşırmadığını belirtti. Kurada takım şeçme şansının olmadığını vurgulayan Başkan Karakaş, şöyle devam etti: "Kurada Fenerbahçe'nin kendilerine rakip çıkmasının aynı bir özelliği var. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hemşerimizdir. Kendisini ve takımını en iyi şekilde burada ağırlamak istiyoruz."

Başkan Karakaş, Fenerbahçe karşısında tur atlama şansları olup olmadığı ile ilgili bir soru üzerine şu cevabı verdi:

"Geçen yıl Galatasaray'ı yeneceğimizi söylesek kimse inanmazdı. Bu sene de aynı şeyi Bursaspor için söylesek kimse inanmazdı. Ama ikisi de gerçekleşti. Her maç kendi özelliği içinde önemlidir. Kendi sahamızdaki maça odaklanarak burada güzel bir futbolu skora yansıtmak istiyoruz."

Başkan Ali Karakaş, maçın kendilerine ait Şilbe Spor Tesislerin de oynamak istediklerini belirtirken, "Atatürk Stadyumu'na çürük raporu nedeniyle sadece 3500 seyirci alınabiliyor. Aynı seyirci kapasitesini bizim stadyumda alıyor. Biz kendi stadımızda oynamak istiyoruz." diyerek maçın Şanlıurfa'da ve seyircisiz oynanmasına tepki gösterdi.

TEKNİK DİREKTÖR KÜÇÜKBAYRAK: "KUPADA HİÇ YENİLMEDİK"

Teknik direktör Sertaç Küçükbayrak ise, yıldızlardan oluşan Fenerbahçe ile oynayacaklarını belirtirken şunları söyledi:

"Yıldızlar topluluğuna karşı inanç ve özveri ile oynarsak bunu skora yansıtabileceğimizi de söyleyebilirim. Şimdiye kadar 9 maç yaptık ve hiç yenilmedik. İlk maçı kendi sahamızda oynayacağız. Umarım Diyarbakır'daki maçı kazanır, İstanbul'a avantajlı bir şekilde gideriz."

ERCÜMENT: "HAYALİM FENERBAHÇE'YE KARŞI OYNAMAKTI"

Sağ kanat oyuncusu Ercüment Balıkçı ise Fenerbahçe gibi kadrosunda bir çok dünya yıldızını bulunduran Türkiye'nin en önemli takımlarından biriyle oynayacaklarını vurgulanırken şunları söyledi:

"Benim hayallerimden biri de Fenerbahçe'ye karşı oynamaktı, bu hayalimi gerçekleştirebilmek için bir fırsat oldu. Takım olarak herkes yine elinden gelen mücadeleyi, özveriyi gösterecektir. Bizim için de bu maçlar vitrin maçları olacak. İyi oynamamız gereken bir maç. Fenerbahçe'nin çıkmasını istiyorduk, istediğimiz gerçekleşti. Sıra artık bizde, Bursaspor'a karşı ciddi hazırlanıp başarı elde ettiysek Fenerbahçe'ye de o şekilde hazırlanacağız ve tur atlayan taraf olmak için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bir başarıya daha imza atmayı çok istiyoruz. İnanıyoruz buna. Hayırlısı olsun diyelim."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ