MENÜ

Antep Belediye ara transferde de iyi çalıştı

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Osman Toprak, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda gereken bölgelere takviyelerin yapılıdığını dile getirdi. Nokta transferlere imza attılkarını belirten Toprak, devre arası transfer döneminin takım adına verimli geçtiğini sözlerine ekledi.

Antep Belediye ara transferde de iyi çalıştı

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un başkanı Osman Toprak, devre arası transfer dönemini verimli geçirdiklerini söyledi. Toprak, ilk yarının tamamlanmasının ardından teknik heyetle kadroyu analiz ettiklerini belirtti. Bu çalışmanın ardından nokta transferler gerçekleştirme yoluna gittiklerini anlatan Toprak, "Özellikle ligin ilk yarısında gol yollarında sıkıntı yaşadığımızı düşünüyorduk. Buna yönelik bazı takviyeler yapıldı. Devre arası transfer dönemi bizim açımızdan verimli geçti. İnşallah artık daha güçlü bir takım olarak ligde var olacağız" dedi.

'Alt yapıya güveniyoruz'


Gelecek vadeden bazı oyuncuları da kadrolarına kattıklarını dile getiren Toprak, "Bazı oyuncularımızı kiralık olarak gönderdik. Altyapıdan gelen oyuncularımızı alt liglere göndererek, tecrübe kazanmalarını istedik. İnşallah ilerleyen yıllarda dış transfer ihtiyacı duymadan kendi futbolcusunu yetiştiren bir kulüp olacağız" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ