MENÜ

Valencia, Cheryshev ve Siqueira'yı kiraladı

Valencia, ara transfer döneminin son gününde kadrosuna iki futbolcuyu dahil etti.

Valencia, Cheryshev ve Siqueira'yı kiraladı

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Valencia, ara transfer döneminin son gününde kadrosuna iki futbolcuyu dahil etti.

Atletico Madrid’den Guilherme Siqueira’yı 30 Haziran 2017 tarihine kadar kiralayan Valencia, Real Madrid’den Denis Cheryshev’i ise sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

Atletico’da teknik direktör Diego Simeone tarafından fazla forma şansı bulamayan 29 yaşındaki Siqueira, sol kanatta görev yapıyor. Real Madrid’in geçtiğimiz yaz Villarreal’den transfer ettiği 25 yaşındaki Cheryshev ise orta sahada oynuyor.

Rus futbolcu Cheryshev, kart cezalısı olmasına rağmen Cadiz maçında oynatılmasından dolayı Real Madrid’in Kral Kupası’ndan ihraç edilmesine neden olan futbolcu olarak ön plana çıkmıştı.

Sezonun ortasında teknik direktör Nuno Espirito Santo ile yollarını ayıran Valencia’nın başına 2 Aralık’ta İngiliz Gary Neville getirilmişti. Geçen iki ayda başarılı bir grafik çizemeyen Neville yönetimindeki takım, 5 beraberlik, 3 yenilgiyle La Liga’da henüz galibiyet alamadı. Neville göreve geldiğin ligde 9. sırada olan Valencia şu anda 25 puanla 12. sırada yer alıyor.

Kral Kupası’nda yarı finalinde Barcelona ile eşleşen Valencia ilk maçını 3 Şubat’ta deplasmanda oynayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ