MENÜ

Junior Kabananga Karabükspor'da

PTT 1. Lig ekibi Kardemir Karabükspor, Astana'nın forvet oyuncusu Demokratik Kongolu 27 yaşındaki Junior Kabananga ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzaladı.

Junior Kabananga Karabükspor'da

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gruplarında rakibi olan Kazakistan Premier Ligi takımlarından Astana'nın golcüsü Kabananga, Karabük'e geldi ve sabah saatlerinde özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçti. Kabananga, daha sonra kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde sözleşmeyi imzaladı.

Kardemir Karabükspor
'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Kabananga, şöyle dedi:

"Karabükspor'a ekstra bir güç kazandırmak için geldim. Elimden geleni yaparak takım arkadaşlarımla birlikte Karabükspor'u süper lige çıkarmak istiyoruz. Türkiye ligi Kazakistan ligine göre daha sert, mücadeleci ve Avrupai bir lig. Zaten ben bunu seviyorum. Ben fizik gücüyle oynayan bir oyuncuyum. Bu ligde en kısa sürede adımdan söz ettirmek istiyorum. Taraftarlarımızla iyi anlaşacağımdan eminim."

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Ferudun Tankut ise Kabananga'nın takıma faydalı olacağına inandıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Atacağı gollerle, oynayacağı futbol ile takımımıza şampiyonluk yolunda inşallah başarısı olur. Buna inanıyoruz. Kendisini çok yakından takip ettik. Kendisi de Karabükspor'da bir çıkış yapmak istiyor. İnşallah kendisi burada bizimle birlikte çok iyi bir çıkış yaparak başarılı olur."

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ