MENÜ

Bursaspor-Galatasaray pazarlığında son dakika!

Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'dan Koray Günter ve Jem Paul Karacan'ı istedi. Yapılan görüşmeler sonrasında Yeşil Beyazlılar, Jem Paul'u kadrosuna katarken, Koray Günter'in transferi masada kaldı.

Bursaspor-Galatasaray pazarlığında son dakika!

Galatasaray yönetimin elden çıkarmak istediği iki isim olan Koray Günter ve Jem Paul Karacan için Hamza Hamzaoğlu harekete geçerek yönetime bu oyuncuları istediğini iletti.

Yeşil Beyazlı yönetim, Sarı Kırmızılı yöneticilerle Koray ve Jem Paul Karacan'ın transferi için masaya oturdu. Ara transfer döneminin bitmesine saatler kala gerçekleştirilen bu görüşme sonucunda Bursaspor, Jem Paul Karacan'ın satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı öğrenildi.

21 yaşındaki savunma oyuncusu Koray Günter'i kiralayıp kiralamama konusunda kararsız kalan Galatasaraylı yöneticiler, Timsah'ın önerdiği teklifi beğenmedi ve genç oyuncunun transferi konusunda anlaşma sağlanamadı.

Emre Çolak istemedi

Öte yandan Mustafa Denizli'nin transferine onay verdiği oyunculardan birisi olan Emre Çolak için Hamza Hamzaoğlu'nun devreye girdiği belirtildi. Yönetimin bu isim için de teklifte bulunduğu ancak Emre Çolak'ın Sarı Kırmızılı kulüpten ayrılmak istememesi, görüşmeleri olumsuz sonuçlandırdı.

Ayrıca Sarı Kırmızılılar, Tarık Çamdal ve Jose Rodriguez gibi isimlerin de takımda düşünülmediği, gelebilecek tekliflerin değerlendirileceği ifade edildi.

GALATASARAY'da takviye Haziran'da!

Jem Paul Karacan'ın Galatasaray kariyeri

Jem Paul Karacan, sezon başında bonservissiz olarak Sarı Kırmızılı takıma transfer olmuştu. 26 yaşındaki önlibero, Galatasaray'la 7 maça çıkarken 2 de sarı kart gördü.

Koray Günter'in Galatasaray kariyeri

Koray Günter, 2014-2015 sezonun devre arasında Borussia Dortmund'dan 2.5 milyon Euro'ya Sarı Kırmızılı takıma transfer olmuştu. 21 yaşındaki savunma oyuncusu, Galatasaray'da çıktığı 31 karşılaşmada 1 sarı, 1 de kırmızı kart gördü.



Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ