MENÜ

Amedspor yöneticileri sahte hesaplardan rahatsız

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Bursaspor'u deplasmanda 2-1 yenen Spor Toto 2. Lig ekibi Amed Sportif Faaliyetler'in yöneticileri, sosyal medyada sahte hesaplardan kulüpleri adına yapılan paylaşımlara tepki gösterdi.

Amedspor yöneticileri sahte hesaplardan rahatsız

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Ali Karakaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüple alakası olmayan Twitter hesaplarından tasvip etmedikleri paylaşımların yapıldığını belirtti.

Bursaspor maçının ardından kulüp adı kullanılarak açılan Twitter hesaplarından yapılan paylaşımlardan büyük rahatsızlık duyduklarını vurgulayan Karakaş, şöyle konuştu:

"Bunlardan dolayı Bursaspor maçının galibiyet sevincini doyasıya yaşayamadık. Çünkü maç sonrasında sosyal medyadaki paylaşımlar, futbol kamuoyu ile bizi karşı karşıya getirdi. Bu tamamen provokatif girişimlerdir. Amaç, kulübümüzü bundan sonraki maçlarda hedef haline getirmek ve Ziraat Türkiye Kupası’nda elde ettiği başarıları gölgelemektir. Bu nedenle kulübümüz ile alakası olmayan sosyal paylaşımları kınıyoruz."


Amedspor futbolcuları Fenerbahçe veya Galatasaray'ı istiyor


"Sosyal medyada linç kampanyası başlatıldı"

Asbaşkan Nurullah Edemen de kulüpleriyle alakası olmayan paylaşımların kendilerini rahatsız ettiğini belirtti.

Medipol Başakşehir maçı sonrası ve Bursaspor karşılaşması öncesi de kulüplerine ve taraftarlarına yönelik sosyal medyada büyük haksızlık yapıldığını vurgulayan Edemen, şunları kaydetti:

"Bileğimizin hakkıyla Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükseldik. Medipol Başakşehir maçının ardından sosyal medyada büyük bir linç kampanyası başlatıldı. Bu nedenle kulübümüz ve bizler için ithamda bulunanlar lütfen önce kendilerine baksınlar. Kulübümüz ve futbolcularımıza ait olmayan paylaşımlar için kimse bizi suçlamasın."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ