MENÜ

Alima Yeni Malatyaspor, çıkış arıyor

PTT 1. Lig'de oynadığı son 2 maçı kaybeden Malatya temsilcisi, deplasmandaki Multigroup Alanyaspor maçıyla çıkışa geçmek istiyor

Alima Yeni Malatyaspor, çıkış arıyor

Sezonun ikinci yarısına 1461 Trabzon mağlubiyetiyle başlayan ardından sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a yenilen Malatya temsilcisi, bu hafta sonunda oynayacağı Multigroup Alanyaspor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Lige verilen ara nedeniyle Alanya’da kamp yapan sarı-siyahlılar, kadrosuna kattığı yeni futbolcularla çıkış yakalayıp bunu sürdürmeyi hedefliyor. Bu sezon deplasmanda daha başarılı performans sergileyen Alima Yeni Malatyaspor, topladığı 21 puanın 14’ünü dış sahada elde etti.

Kulüp başkanı Adil Gevrek, yaptığı açıklamada, Alanya kampının antrenman eksiği olan yeni transferler için yararlı olacağını ve takıma uyumlarını kolaylaştıracağını söyledi. Multigroup Alanyaspor maçından galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini aktaran Gevrek, takımlarının ilerleyen süreçte daha başarılı olacağına inandığını ifade etti.

Hedeflerine ulaşabilmek için büyük gayret gösterdiklerini vurgulayan Gevrek, "Ligde orta sıralarda kalırsak bana göre büyük bir başarıdır" dedi. Ligde 19 karşılaşmada 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyeti olan Malatya ekibi, 17 gol atıp kalesinde 23 gol gördü, 21 puan topladı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ