MENÜ

Hamza Hamzaoğlu: Kupayı çok istiyorduk ama olmadı

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Bursaspor, Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif'e sahasında 2-1 mağlup olarak elendi. müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ''Kupayı istiyorduk ama olmadı. Bu sene nasip değilmiş'' dedi.

Hamza Hamzaoğlu: Kupayı çok istiyorduk ama olmadı

HAMZAOĞLU: ''BUGÜN BÜTÜN ŞARTLAR BİZİM ALEYHİMİZDEYDİ''

Stadın zemininin kötü olması nedeniyle pas yapamadıklarını ifade eden Hamzaoğlu, ''Maalesef bugün bütün şartlar bizim aleyhimizdeydi. Biz şartların aleyhimize dönmesine sebep olduk. Konsantrasyon eksiğimiz vardı. Sahada yapmak istediklerimizi yapamadık. Zemine fazla takıldık. İstediklerimizi yapamayınca da moralimiz bozuldu. Şartlar neyi gerektirirse maçı kazanmamız gerekiyordu ama yapamadık. Üzüldük. Önümüzde ligde Medipol Başakşehir maçı var. Bir an önce toparlanıp lige konsantre olacağız. Pas yapan, iyi zeminde oynayan bir takıma sahibiz. Stadımız yeni ama zeminimiz çok da iyi değil. Rakibi açamadık. Kenarlara gitmekte zorlandık. Moraller bozuldu, taraftar bir an önce gol bekliyor, hepsinin telaşı vardı. Rakip oyuncuları tebrik ediyorum ama bazılarını etmiyorum. Maalesef provokatif davranıyorlar. Hakeme gelince, hakem bence iyi maç yönetti. Biz sahada yapamadıklarımızdan dolayı bu sonuca maruz kaldık. Bizim de hatamız var. Demek ki yeterince iyi hazırlayamadık takımı. Şimdi bir an önce bunu unutup lige hazırlanacağız."

AMED SPORTİF TEKNİK DİREKTÖRÜ KILIÇ: ''HEDEFİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Amed Sportif Teknik Direktörü Harun Kılıç ise mutlu olduklarını vurgularken şunları söyledi: "Başından beri hedefimizi belirlemiştik. Kupalarda en ileriye gitmek istiyorduk. Medipol Başakşehir maçında son dakikada yediğimiz gol vardı, o nedenle Bursaspor’la eşleştik. Bursaspor çok güçlü ekip. Bu ekibe karşı galip gelmek her babayiğidin harcı değil. Amed Sportif bunu başardı. Bizim için bir tarihti bu. Güzel maç oldu. Çeyrek final eşleşmeleri kura ile belirlenecek. Biz hedefimizi sonuna kadar devam ettireceğiz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ