MENÜ

Fenerbahçe'ye çifte darbe!

EUROLEAGUE Top 16'da Final Four hedefiyle mücadele eden Fenerbahçe'de, Cedevita maçı sonrası büyük şok yaşanıyor. Sarı-Lacivertli ekibin transfer yapması kaçınılmaz görünüyor.

Fenerbahçe'ye çifte darbe!

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı transfer için düğmeye bastı. Top 16'da dün gece Hırvat ekibi Cedevita ile oynanan maçta yaşanan sakatlıklar planları bozdu.

Takımın iki yıldızı Kostas Sloukas ile Pero Antic'in sakatlıklarının ciddi olması ve ikisinin bir süre formalarından uzak kalacak olması şube sorumlularını harekete geçirdi.

3-6 hafta oynayamayacaklar


Kulüpten yapılan bilgilendirmede Antic'in sağ alt baldırındaki kas yırtığı nedeniyle 3 hafta parkelerden uzak kalacağı; Sloukas'ın ise ayak tabanındaki kas yırtığı nedeniyle 6 hafta forma giyemeyeceği duyuruldu.

İlk aday Earl Clark


Sakatlıklar sonrası Sloukas'ın yerine takım içinden alternatif bulunabileceği ifade ediliyor. Ancak Antic'in yerine transfer yapılması zorunluluk olarak görülüyor.

Fenerbahçe'nin, kurallar gereği Euroleague TOP 16 maçlarının 7. haftası sona ermeden transferi yapması bekleniyor. İllk aday ise eskiden Las Angeles Lakers forması giyen Earl Clark olduğu konuşuluyor.

Gökhan German

Haberin Devamı
YORUM YAZ