MENÜ

Es Es harekâtı!

PSG, Liverpool, Bolton ve Swansea gibi devlerin formasını giyen Reims'in forveti David N'Gog, yana yakıla forvet arayan Eskişehirspor'a önerildi. Yönetim forvete Kamerunlu yıldızı, stopere ise Ümit Kurt'u bitirmek üzere.

Es Es harekâtı!

Deplasmanda Sivasspor’u devirip dirilişin fitilini yakan Eskişehirspor’da süre daralıyor, yönetim çalışmaları hızlandırıyor. Özellikle forvete kaliteli bir takviye yapmak isteyen Kırmızı-Siyahlılar’a menacerler tarafından her gün birçok isim öneriliyor. Teknik direktör Samet Aybaba’nın gönlündeki ismi ise FANATİK açıklıyor: David N’Gog... PSG’de parlayan, büyük umutlarla transfer olduğu Liverpool’da yeterince şans bulamayan ve sırasıyla Bolton, Swansea formaları giyen 1.86 boyundaki golcünün şu an oynadığı Reims’te sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Bu durumu değerlendirmek isteyen Eskişehirli yöneticiler de transfer için görüşmelere başladı.

Zec de listede

Oyuncu Türkiye fikrine çok sıcak bakıyor. Kamerunlu yıldızı şartlarda ikna eden Kırmızı Şimşekler, Fransız Kulübü’yle görüşmelerde de mutlu sona ulaşırsa transfer birkaç güne kadar gerçekleşecek. Türkiye’de Gençlerbirliği ve Balıkesir formaları giyen Ermin Zec de önerilen isimler arasında. Trabzonlu Deniz Yılmaz ve İshak Doğan’ı da gündeminde tutan Eskişehir, stoper için ise Sivas’tan ayrılan Ümit Kurt ile anlaşma sağladı.

M.Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ