MENÜ

Sivas'tan Pektemek atağı

Galatasaray ve Eskişehir mağlubiyetleriyle düşme hattında kalan Yiğidolar, forvete bir takviye daha yapıyor. Kırmızı-Beyazlılar, Mustafa Pektemek için Beşiktaş'tan haber bekliyor

Sivas'tan Pektemek atağı

Barrales’in sakatlanması, Batuhan’ın kadro dışı kalması ve Eneramo’nun da beklentileri karşılayamaması Sivasspor’u daha aylar öncesinden forvet arayışına itmişti. İlk olarak listesine Beşiktaş’ta şans bulmakta güçlük çeken Mustafa Pektemek’i alan Kırmızı-Beyazlılar, oyuncudan aldığı ‘ret’ cevabının ardından bu transferi rafa kaldırıp David Texeira ve Hasan Kabze’yi kadrosuna kattı.

Ancak teknik direktör Okan Buruk ilerleyen haftalarda yaşanabilecek sakatlık ve cezaları gözönüne alarak Pektemek’in alınması yönünde yönetime bir kez daha rapor verdi. Eskişehirspor’un da devrede olduğu 27 yaşındaki golcüyü sezon sonuna kadar kiralamak isteyen Yiğidolar’ın bu konuda Kartal’ın hocası Şenol Güneş’ten haber beklediği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi’nin transfere olumlu baktığı ve Sivas’a onay verdiği ifade edildi.

Tarihin en kötüsü!

Geride kalan 19 maçta 14 puan toplayan Medicana Sivasspor, Süper Lig tarihindeki en kötü performansını sergiledi. Yönetim bu yüzden transferde hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ