MENÜ

Real Madrid transferde çıldırdı iddiası!

FIFA cezası sebebiyle Haziran 2016 ve Ocak 2017'de transfer yapamayacak Real Madrid'de transfer için Perez'in ekonomik şartları zorladığı iddia edilmişti ancak başkan konuyla ilgili yalanlama geldi.

Real Madrid transferde çıldırdı iddiası!

İspanyol devi Real Madrid, içinde bulunduğumuz devre arası transfer dönemine büyük önem veriyor. FIFA tarafından, 18 yaşından küçük oyuncuların sözleşmelerinde usulsüzlük yaptığı ortaya çıktığı için iki dönem (Haziran 2016 ve Ocak 2017) transfer yasağına çarptırılan Real, yıldızları almak için kasasını sonuna kadar açtı.

İspanyollar’ın önde gelen gazetelerinden Sport, Başkan Florentino Perez’in hedefindeki iki ismin Barcelona’dan Neymar ile Bayern Münih’ten Robert Lewandowski olduğunu yazdı. İki yıldız için de ücret konusunda son derece bonkör davranmaya hazır olan Perez’in, Neymar’ı almak adına oyuncunun serbest kalma bedeli olan 190 milyon Euro’yu (620.369.000 TL) vermeye hazır olduğu ifade edildi.

2 Şubat’a kadar zamanı var

Brezilyalı yıldıza yıllık 35 milyon Euro (114.278.500 TL), imza parası olarak da 30 milyon Euro (97.953.000 TL) teklif edileceği belirtildi. La Liga’daki devre arası transferi 2 Şubat’ta biteceği için gaza basan Real’in, Bayern’in Polonyalı golcüsü Lewandowski’nin bonservisi için masaya 99 milyon Euro (323.244.900 TL) koyduğu konuşuluyor. Ayrıca PSG’nin de, Lewa’yı isteyen diğer takım olduğu belirtiliyor.

Başkan yalanladı

Sports’un bu iddiasına karşın, Real Başkanı Perez, Fransa’nın ünlü dergisii France Football’a yaptığı açıklamada, “Şimdi futbolcu almayacağız. Çünkü dünyanın en iyi takımına sahibiz” sözlerini sarfederken, cezanın yürürlüğe girmesi durumunda transfer yapamamanın ciddi ve acı veren bir sorun olacağını ifade etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ