MENÜ

Çaykur Rizespor-Mersin İdmanyurdu maçı ertelendi!

Çaykur Rizespor, Mersin İdmanyurdu maçının yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmesi için TFF'ye başvurdu. İlerleyen saatlarde karşılaşmanın ertelendiği açıklandı.

Çaykur Rizespor-Mersin İdmanyurdu maçı ertelendi!

Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın saat 17.00’de sahasında karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu maçının stadyumun karla kaplı olması nedeniyle perşembe gününe ertelenmesi için Futbol Federasyonu’na başvuruda bulundu.

Çaykur Rizespor Asbaşkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Yeni Rize Stadyumu’nda kar temizleme çalışmalarının sürdüğünü, ancak maç saatine yetiştirilmesinin zor olduğunu vurgularken şunları söyledi:

"Bu nedenle karşılaşmanın Perşembe günü saat 17.00’de oynanması için Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunduk. Bu konuda cevap bekliyoruz."



YENİ RİZE STADYUMU'NDA 90 SANTİM KAR!
Sabah saatlerinden itibaren 45 kişilik ekip ile temizlik çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Hasmaden, "Bir aksilik olmadığı müddetçe temizlik çalışmalarını yürüteceğiz. Yarın oynanacak kupa maçına yetiştirme gayretindeyiz. Zemin çok kötü hal aldı ve bozuluyor. Zeminin kış döneminde yeniden toparlanması çok zor olacak" dedi.

Her türlü imkanı seferber ettiklerini vurgulayan Hasmaden, "Buna rağmen maç oynanacak gibi görünmüyor, 90 santimetreye yakın kar var. Temizliğini yapmak hayli güç. Zaman alacak bir durum. Çalışma yaparken tahribatının olmaması için de gayret gösteriyoruz. Bekleyip göreceğiz. İnşallah iyi bir sonuç olur" diye konuştu.



MAÇ ERTELENDİ

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda yarın oynanması planlanan Çaykur Rizespor - Mersin İdmanyurdu maçı, Çaykur Didi Stadı'ndaki kar temizleme çalışmaları tamamlanamadığı için ertelendi.

Karşılaşma 28 Ocak Perşembe saat 12.00'de oynanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ