MENÜ

Çaykur Rizespor'dan Olic'e teklif

Hedefindeki transferlerin hepsinde başarısız olan Yeşil-Mavililer, Hamburg'un 36 yaşındaki hücumcusu İvica Olic'le görüşüyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan deneyimli ismin transferinde birkaç güne kadar önemli gelişmeler olabilir.

Çaykur Rizespor'dan Olic'e teklif

Transferin en sessiz takımı Çaykur Rizespor bombaları patlatmak için kolları sıvadı. Yeşil-Mavililer’in hedefinde tecrübeli bir yıldız var: İvica Olic... Almanya Bundesliga’da Hamburg forması giyen 36 yaşındaki futbolcu menacerler tarafından Karadeniz ekibine önerildi. Teknik direktör Hikmet Karaman’ın istediği isimler tek tek elden kaçınca alternatif listesi azalan Yeşil-Mavililer tecrübeli hücum oyuncusuna sıcak bakmaya başladı. Alman ekibinde sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Olic’e teklif götürüldüğü öğrenilirken tarafların anlaşma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Hırvat oyuncuyu Kweuke’ye alternatif olarak düşünen Rize’nin, kendisinden 10 numara mevkiinde de yararlanmayı planladığı konuşuluyor.

Koray Altınay ayrılmayı düşünüyor

Bu arada Çaykur Rizespor’da sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Koray Altınay’ın devre arası transferinde takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. Karadeniz ekibinde mutlu olmadığı ifade edilen Koray’ın menaceri aracılığıyla gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı ifade ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ