MENÜ

Hikmet Karaman: Kim ne derse desin, bu maç...

Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında sürpriz bir şekilde Gençlerbirliği'ne mağlup olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman maç sonu futbolcularını eleştirdi.

Hikmet Karaman: Kim ne derse desin, bu maç...

Süper Lig'de 18. haftada Gençlerbirliği'ni konuk eden Çaykur Rizespor, rakibine 88. dakikada Djalma Campos'un attığı golle 3-2 mağlup olurken teknik direktör Hikmet Karaman maç sonu açıklamalarında futbolcularını eleştirdi.

"Kim ne derse desin kazanmalıydık"

"Bu maç bizim çıkış yapmamız, ikinci yarıya iyi başlamamız açısından çok önemliydi" diyen Karaman, "Bu maçı kazanmamız gerekirdi. Kim ne derse desin... Şimdi telafi etmek için 3 maç kazanmamız lazım. " dedi.

"Üzülmekle olmuyor"

Oyuncularının üzgün olduğunu ancak bunun bir işe yaramadığını belirten deneyimli teknik adam, "Çok ciddi futbol hataları yaptık. Gol atıyoruz, seviniken oyuncumuz sakatlanıyor. En azından o 3. golü yemeyeceksin. Bu tür goller yersen, mağlup olmayı hakedersin. Kaleci de orada açılacak. Sonuçta bir defans oyuncusu sayılır. Soyunma odasında futbolcularım üzgündü ama üzülmekle bu iş olmuyor." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ