MENÜ

İlhan Aydın: Farklı bir Elazığ izlettireceğiz

PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'un teknik sorumlusu İlhan Aydın, Göztepe karşısında alınan 1-1'lik beraberliğe ilişkin, "Bundan sonraki maçlarda çok daha farklı bir Elazığspor izlettireceğiz" dedi. Aydın, sahalarında Göztepe ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ikinci yarının tüm takımlara hayırlı olmasını diledi.

İlhan Aydın: Farklı bir Elazığ izlettireceğiz

Maça çok iyi başladıklarını ifade eden Aydın, ilk yarıda attıkları golün ofsayt olmadığını ifade ederek, "Bana göre Serkan Kurtulmuş Traore’nin attığı golde ofsaytı bozmuştu. Fakat hakem ne hikmetse golümüzü iptal etti. Onun akabinden bir gol daha bulduk ve ilk yarıyı 1-0 galip bitirdik" diye konuştu.

Devre arasında oyuncularına geriye yaslanmamaları gerektiğini ve ikinci golü bulacaklarını söylediğini belirten Aydın, şunları kaydetti:

"Fakat ne hikmetse ikinci yarıda benim önümdeki hakemin rakip takımın oyuncusunun elle aldığı bir pozisyonun akabinde, dışarıya çıkan bir pozisyonda korner vermesi ve kalemizde gol olması bizi üzmüştür. Bizi sevindiren olay
şudur; Göztepe’ye bir gol pozisyonu dahi vermeden maçı bitirdik. İnşallah bundan sonraki maçlarda çok daha farklı bir Elazığspor izlettireceğiz."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ