MENÜ

Akhisar Belediyespor 0-2 Torku Konyaspor

Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde Torku Konyaspor, Akhisar Belediyespor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Konya'nın gollerini Vukovic ve Rangelov kaydetti. Akhisar Belediyespor, bu sezon evinde ilk kez kaybetti.

Akhisar Belediyespor 0-2 Torku Konyaspor

Spor Toto Süper Lig kaldığı yerden devam ediyor. Ligin ikinci yarısında, 18. hafta mücadelesinde Akhisar Belediyespor, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Torku Konyaspor'u konuk etti.

Akhisar Belediyespor, devreyi 29 puanla 6. sırada tamamlarken, Torku Konyaspor 26 puanla 8. sırada bitirdi.

Konuk ekip Torku Konyaspor mücadeleye etkili başladı ve 23. dakikada Mehmet Uslu'nun arka direğe gönderdiği ortaya Jagos Vukovic, kafa vuruşunu gerçekleştirerek takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golden 6 dakika sonra, 29'da Nejc Skubic, sağ kanattan yerden ortasını gönderdi. Ceza sahası içerisinde boş pozisyonda olan Dimitar Rangelov, topu boş kaleye gönderdi: 0-2. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Akhisar Belediyespor etkili başladı. Kuvvetli esen rüzgarı da karşısına alan Manisa ekibi, art arda etkili ataklar gerçekleştirdi ancak aradığı golü bir türlü bulamadı. Torku Konyaspor, ilk yarıdaki baskısını skor avantajıyla biraz azaltsa da ara ara ataklarını gerçekleştirdi.

Mücadelenin ikinci yarısında gol sesi çıkmadı ve Torku Konyaspor, Akhisar Belediyespor deplasmanından 2-0'lık skorla galip ayrıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ