MENÜ

"İyi bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum"

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Özdeş: "Hafta sonu yapacağımız Göztepe maçında iyi bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum"

"İyi bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum"

PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor’un teknik direktörü Kemal Özdeş, hafta sonu yapacakları Göztepe maçında iyi bir oyun sergileyeceklerini söyledi.

Özdeş, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın ilk devreyi başarılı bir şekilde tamamladığını ifade etti. İkinci yarıda da başarılı olacaklarına inandıklarını belirten Özdeş, "Bu süreç çok zor. Ligin ilk yarısında yaşanan bazı sorunlar var. Başkanımızın yalnız bırakıldığını düşünüyorum. Bu şartta birlik, beraberliğin vesile olacağını sanıyorum. Böyle düşünmeye devam ediyorum" diye konuştu.

Özdeş, devre arası hazırlık çalışmalarının iyi geçtiğini anlattı. Ekipte arkadaşlık ve performansın üst düzeyde olduğunu vurgulayan Özdeş, "Futbolcuların biraz daha rahatlatılmaya ihtiyacı var. Hafta sonu oynayacağımız Göztepe maçında iyi bir futbol sergileyeceğimizi düşünüyorum. Çünkü birlikte oynayan ve başarı elde etmiş bir kadromuz var. İnşallah takımımız 3 puanı kazanır" değerlendirmesinde bulundu.

Bu arada Vartaş Elazığspor, sezonun ikinci devresinin ilk haftasında sahasında Göztepe ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.
Sezonun ilk devresini lider tamamlayan bordo-beyazlı ekip, teknik direktör Kemal Özdeş yönetiminde kulüp tesislerinde antrenman yaptı.
İdmanı izleyen bir grup taraftar, meşale yakıp tezahüratta bulunarak teknik heyet ve oyunculara destek verdi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ