MENÜ

Yeni Malatyaspor'a dev forvet

Sezonun ikinci yarısında üst sıraları yükselmeyi hedefleyen Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik direktör İrfan Buz'un verdiği rapor doğrultusunda Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımında forma giyen Sırp golcü Stefan Nikolic'i renklerine kattı.

Yeni Malatyaspor'a dev forvet

PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor, Sırbistan Karadağlı forvet oyuncusu Stefan Nikolic’i renklerine bağladı. Transfer çalışmaları çerçevesinde forvet bölgesi için uzun süredir arayış içerisinde olan Sarı-Kırmızılı yönetim, aradığı ismi Bulgaristan’da buldu. Teknik heyetin raporu doğrultusunda harekete geçen idareciler, CSKA Sofya takımıda forma giyen forvet Stefan Nikolic ile anlaşmaya vardı. Teknik direktör İrfan Buz’un da ısrarla alınmasını istediği Nikolic, 1990 doğumlu ve 1.94 boyunda. Sırp golcünün 1-2 gün içerisinde Antalya kampına katılması bekleniyor.

Sağ ayağı çok etkili


Sırbistan Karadağlı Stefan Nikolic, 2007 yılında Belgrad U19 takımındaki performansıyla aynı yıl profesyonelliğe geçiş yaptı. İlk yurt dışı transferini Romanya’ya yapan dev santrfor, Lierse takımında 1 yıl forma giydikten sonra Romanya 1. Lig ekibi Timisoara transfer oldu. Timisoara takımında sergilediği performansla Romanya’nın tanınmış kulübü Steaua Bükreş’e imza atan Nikolic, burada geçirdiği iki sezonun ardından Güney Kore’nin Incheon United takımına transfer oldu. Dev kulenin son durağı ise Bulgaristan’ın CSKA Sofya takımı oldu. Nikolic güçlü fiziği ve etkili sağ ayağıyla, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan ve İrfan Buz’un da eski öğrencisi olan Fernandao’ya benzerliğiyle dikkat çekiyor.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ