MENÜ

Zivkovic'in adresi Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin sezon başında gündeme aldığı 'Sırp Messi' için Aslan da devreye girdi. Ancak uzun süredir Partizan ile temasta olan Sarı-Lacivertliler rahat: Türkiye'ye gelirse adresi Fenerbahçe.

Zivkovic'in adresi Fenerbahçe




Transfer piyasasında yıllardır karşı karşıya gelen Türk futbolunun iki devi Fenerbahçe ve Galatasaray, bu kez Andrija Zivkovic için birbirlerine rakip oldu. Sarı-Lacivertliler, 19 yaşındaki futbolcu için sezon başında devreye girmiş, Aziz Yıldırım bu transfer için Sırbistan’a gitmişti. Fenerbahçe o dönemde transferi bitirmese de hem futbolcuyla hem de kulübü Partizan ile temasta kalmayı sürdürdü.

Aslan, teklif yaptı

Sürpriz bir şekilde Galatasaray da 19 yaşındaki oyuncuyu kadroya katmak için harekete geçti. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Zivkovic için Sarı-Kırmızılılar, kulübüne paranın yanı sıra bir dahaki satıştan yüksek oranda pay vermeyi önerdi. Galatasaray’ın bu hamlesi, “Fenerbahçe’ye çalım atacak” şeklinde yorumlansa da yönetim bu konuda son derece rahat.

Yıldırım, Belgrad’a gidebilir

Uzun süredir Partizan ile iletişim halinde olan Sarı-Lacivertliler, “Biz bu transferde epey yol katettik ve avantajlı durumdayız. Eğer Zivkovic, kariyerini Türkiye’de sürdürme kararı alırsa adresi Fenerbahçe olacak” görüşünde. Partizan ile görüşmeler de halen devam ediyor. Sırp ekibiyle anlaşma sağlanması halinde, gerekirse Aziz Yıldırım bir kez daha bizzat Belgrad’a gidip bu transferi tamamlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ