MENÜ

Malatyaspor'dan SMS Kampanyası

Kulübe gelir sağlamak adına harekete geçen Sarı-Kırmızılı yönetim, uzun süredir üstünde çalıştığı SMS projenisi hayata geçirmek için düğmeye bastı. 'Malatya'nın mesajı' sloganıyla gerçekleştirilecek projeden her mesaj 5 lira üzerinden atılacak, bunun 4 lirası kulübe aktarılacak. Yönetici Karaca, ilk etapta Turkcel'le anlaşma sağlandığını diğer operatörlerle de anlaşmanın yapılacağını açıkladı.

Malatyaspor'dan SMS Kampanyası

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor, kulübe sürekli gelir sağlamak için ’Malatya’nın mesajı’ sloganıyla SMS kampanyası başlatmaya hazırlanıyor. Alima Yeni Malatyaspor, kulübe sürekli gelir sağlamak için "Malatya’nın mesajı" sloganıyla SMS kampanyası başlattı. Kampanyanın tanıtımının önümüzdeki günlerde Vali Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın katılımıyla yapılacağı belirtildi. Alima Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Karaca yaptığı açıklamada, kulübün kurumsallaşma süreciyle ilgili bilgi vererek, "Malatya’nın mesajı" sloganıyla hazırlanan SMS kampanyasının kendilerine büyük katkı sağlayacağını tahmin ettiklerini ifade etti. Karaca, taraftarların atacakları tek mesajla faturalarına sadece 5 lira yansıyacağını, bunun 4 lirasının kulübe katkı olarak kalacağını bildirdi.

'Halkımız farkını gösterecektir'


Kampanyayla ilgili açıklamalarda bulunan Karaca, "Yeni Malatyaspor olarak sorunsuz bir şekilde ilerlerken, bu tip faaliyetleri de hayata geçirme çabasında olacağız. İnşallah hedeflerimize giderken, kulüp hem kurumsallaşacak hem de sosyal imajı artacak" diye konuştu. Karaca, kulübün saygınlığını artırmak için çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi: "Kulübümüzün saygınlığını arttırmak için çalışıyoruz. Hep beraber el ele vererek, bu kulübü hak ettiği yere getireceğiz. Bu süreç çok önemli. Lütfen bizden desteğinizi esirgemeyin. Bu takım eninde sonunda, hak ettiği yere gelecek. Bu kampanya ulusal arenada Malatyalılar'ın gücünü de gösterecek. Yılardır konuşuluyordu ve bize kısmet oldu bu kampanya. Ben inanıyorum ki bu kampanyaya destek çığ gibi büyüyecek. Malatyalı vefalıdır, aidiyet duygusu yüksektir. İnşallah hedeflediğimiz SMS sayısına ulaşırsak, gelen parayı kulübümüz için kalıcı yatırımlarda kullanacağız. Kampanyanın detaylarını önümüzdeki günlerde konuşacağız. Çok ses getirecek bir tanıtım toplantısı yapmayı düşünüyoruz. Kampanya ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İlk etapta Turkcell ile anlaşma sağladık. Diğer operatörlerle de anlaşma zemini arıyoruz."

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ