MENÜ

Buz: 4. Lig'den de oyuncu alınır

Alima Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü İrfan Buz, "Transferde yönetime güveniyorum. Takımda kadro derinliğine ihtiyacımız var. Bunu hepimiz de biliyoruz. Her ligden oyuncu alınır" dedi.

Buz: 4. Lig'den de oyuncu alınır

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, yapılan transferler hakkında açıklamalarda bulundu. Transferde şu ana kadar iki futbolcu kadrolarına kattıklarını ifade eden Buz, "Transferde iki oyuncu kadromuza kattık. Herkes şunu merak ediyor ve düşünüyor. ’Dördüncü ligden adam mı alınır’ diyorlar. Yalnız şunu söyleyeyim sizlere; Hakan Baltalar, Volkan Yamanlar, Deniz Kadaklar Almanya dördüncü liginden gelen futbolcular. Alt yapısı sağlam olan ve gelecek vaat eden bir futbolcu aldık. Uğurtan’ı kulübe ilerisi adına kazandırma noktasında transfer ettik. Uğurtan ayrıca da Malatyalı olduğu için ona da çok sevindim. Çok çabuk bir oyuncu. Kanatta oynuyor. Biliyorsunuz sağ bek konusunda sıkıntımız vardı. Sağ bekte ikinci bir alternatifimiz yoktu. Zaman zaman orada Sadık oynamak zorunda kalmıştı. Tabi burada maddi imkanlarla hareket edildi. Çok büyük paralar verip, sağ bek getirdiğiniz zaman o da sıkıntı. Ayrıca bizde oynamak isteyen, bizim geleceğimizle ilgili bu tür yatırımlar da önemli diye düşünüyorum" diye konuştu.

'Transfere ihtiyacımız var'

Transferde kadroya takviye yapmaya devam edeceklerini de dile getiren Buz, "Bizim kanatlarda sıkıntımız var. Kanatta oynayabilen, ileride oynayabilen oyunculara ihtiyacımız var. Azuka’yı daha önce izledim. Kuvvetli bir oyuncu. Biraz sabırlı olalım. Bizim Azubuike de geldiğinde ne olduğu bilinmiyordu ama kendini kanıtladı. Azuka’nın burada bize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Biz transferi Yeni Malatyaspor’un imkanları ölçüsünde yapmak zorundayız. Tabi ki ben de çok büyük isimler isteyebilirim. Onları getirebilme şansımıza bakmamız lazım. Tabi birde inanılmaz rakamlar dönüyor. Hem bize fayda olacak, hem de dediğim gibi kulübün maddi imkanları doğrultusunda transferler yapmalıyız. Ben tamamen burada yönetime güveniyorum. Kadro derinliğimizin olması gerekiyor, transfere ihtiyacımız var. Bunu hepimiz de biliyoruz" dedi.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ