MENÜ

Campbell için Londra'ya çıkarma!

Aslan'da rota bir kez daha Joel Campbell'a döndü. Yönetici Fatih İşbecer, 23 yaşındaki yıldız için Londra'ya gitti. Kosta Rikalı oyuncuya imza attırmak, sezon başındakinden bile zor. Ancak bu transfer için bir ihtimal daha var...

Campbell için Londra'ya çıkarma!


İlk yarıyı liderin 11 puan gerisinde tamamlayan Galatasaray, Ryan Donk ile ilk bombayı patlattı.

Yönetim şimdi diğer bölgelere takviye yapmak için kolları sıvadı. Gündeme gelen son isim ise Joel Campbell oldu. Sezon başında adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Kosta Rikalı oyuncunun transferi için yönetici Fatih İşbecer, Londra’ya gitti. İşbecer, bugün Arsenal’li yetkililerle masaya oturacak.

ASLAN DONK! Sarı-Kırmızılı formayı giydi!

Artık şans buluyor

Hem sağ kanatta hem de forvette görev yapan 23 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek, sezon başına oranla daha zor. Çünkü Wenger, daha önce olmadığı kadar Campbell’a şans verdi. 17 karşılaşmada 934 dakika oynayan yıldız futbolcu, 2 gol ve 2 asitlik katkı sağladı. Campbell özellikle, Şampiyonlar Ligi’ndeki son grup maçı olan Olympiakos karşılaşmasında müthiş futboluyla galibiyeti getiren isimlerden biri oldu. Bu mücadelede alınan 3-0’lık skorla Arsenal adını 2. tura yazdırdı.

Sözleşmesi bitiyor


Fatih İşbecer, Joel Campbell’a bir an önce Sarı-Kırmızılı formayı giydirmek için elinden geleni yapacak. Eğer Wenger, Campbell’ın ayrılmasına onay vermezse bile bu transfer için bir ihtimal daha var. Arsenal, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Kosta Rikalı futbolcuyla yeni bir teklif yapmadı. Fatih İşbecer, bunu fırsata çevirerek Campbell ile el sıkışıp, sezon sonunda bonservis bedeli ödemeden bu futbolcuyu Galatasaray’a kazandırmaya çalışabilir.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ